THE DENIM JACKET AND THE SPIKED SHOES..

SKINZEE // FUCK YAY..!

Jeg har snakket og snakket om de her SKINZEE fra Diesel.. og jeg stopper altså ikke. De er fucking fab. Jeg elsker dem. De sidder fuldstændig som leggins – og fremhæver alt på kvinde kroppen som er sexy sexy. De gode ved de her jeans/leggins er at de trækker sig sammen hvergang at man har haft dem på. Der er ingen knæ -og ingen sacky ass..
Jeg har rigtig svært ved at finde jeans, fordi jeg er super smal rundt om taljen – men hofte/ben delen er helt fucked up. Så hvis jeg skal have noget der passer i livet, så strammer de så meget på lår/knæ at der ingen blod tilførsel til skankerne. Min krop er virkelig mærkelig delt ind. Så mine ben kommer i ikke til at se her på bloggen, hvis i tror at i skal se mig i små sexy skirts – så er det ikke her. Jo så bliver det da med de tykkeste SPANX at der findes ; )
Men derfor er jeg jo så lykkelig for SKINZEE´s da de giver der hvor de skal og trækker sig sammen når det er krævet.

Hvis du er ligeså defekt som mig så er de investeringen værd – du kan finde dem her

Skinzee talje

SKINZEE DIESEL

SKINZEE BEHIND

SKINZEE BACK

Se lige hvor godt de sidder.. Nu skal man ikke kigge på benene men på bukserne. De sidder fuldstændigt som de skal. WOW.! Best fitting buks Evaaaaar.

Jeg svinger mellem en 25 – 26 normalt i jeans. Men jeg har dem i 26/30 og de sidder som om de var bodypaintet på mig. Men de skal sidde til for de stretcher jo – så måske man skal prøve dem hvor de forhandles inden man bevæger sig ud i at shoppe dem på nettet. Men prøves det skal de.

3 kommentarer

 • Pia

  Måske man skulle prøve dem?
  Jeg sværger normalt til Lee jeans i modellen Scarlett. De er også virkelig gode til, hvis man har brede hofter/ekstra polstring på lårerne, hvilket er mit problem.
  Men kan være jeg skal forbi Diesel store of prøve disse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ja de ser lækre ud! Sig mig, bruger du også Spanx under sådan nogle?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Nice asssss Rikke – wuhaaaaa 🙂 Eihhh de er godt nok lækre, så måske skulle “man” = jeg forsøge sig med sådan et par hurraaa for blogger som dig, nu skal jeg ikke fise byen rundt det kræver kun et klik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE DENIM JACKET AND THE SPIKED SHOES..