HOSS INTROPIA #2

NÅR DER ER FEST – SÅ LA´ DER VÆR´ FEST..

KONGEKAGEN

KONGEKAGE

KONGEKAGE FOOD COMPANY

Igår havde jeg lovet Bella at vi skulle bage.. Typisk at man er så overskudsagtig om morgenen og bare gerne vil holde husfreden. Så mor sagde ja ja– selvfølgelig. Jamen mor må jeg også få en marcipan figur i form af et egern…? Uhuuu.. Jep jep.. Det kan du tro du må… Hvis hun havde spurgt om hun måtte få en lyserød elefant så havde jeg nok også bare svaret Sure sure.. Men sandheden er at når det er Mandag og man er lidt træt i betrækket så svare man sgu uden at lytte. Ved det. Bad mom. Men jeg tror ikke jeg er den eneste. Og jeg er faktisk en ret hård mor – tror mormor engang imellem har lidt ondt i hjertet når moren retter Bum Bum ind efter hvordan hus reglerne er. Men sådan er det altså. Der skal være plads til at have det sjovt – men der skal også være en respekt for regler. Men lige den morgen der var der frie regler ; )

Så da hun kom hjem fra Børnehave der havde vi aftalt at vi skulle lave en chokoladekage – og ikke bare hvilken som helst. Men Kongekagen fra The Food Club. Den er jo top lækker og får mundvandet til at løbe. Den kan også bages glutenfri hvis man ikke kan tåle den på den alm. måde.

Så det blev fejret at moren var blevet en del af LOOKLAB og det blev nydt i fulde drag.

Hvis du ikke kender The Food Club og har lyst til at bage Kongekagen så kan du finde opskriften her – Hun har de lækreste opskrifter og jeg kunne spise alt hvad hun laver. Hvis det altså ikke var fordi at One second on the lips – for a life time on the hips.

Velbekomme.

XX
R

5 kommentarer

 • Den ser virkelig også lækker ud og tillykke med looklab-titlen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tak Julie.

   Så må vi se om de kan lide mig herinde – det er der jo ingen garanti for 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da helt fast hvor ser den lækker ud – kunne jeg godt lige guffe i mig 😀
  Malene//vinterfryd.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Den er også bare lexi. Men det er desværre sådan en kage hvor et stykke bare ikke er nok 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MÅMS! Helt enig – bare ned i løgneren med den, når det endelig skal være. Det ser lækkert ud 😉

  Og tillykke endnu en gang med Looklab adressen. Fedt at se at det går dig så godt, pretty lady!

  /Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOSS INTROPIA #2