RECYCLE OG FEDTET GARN..

HUDPROBLER // TIME FOR A CHANGE..

Er der nogen af jer der lider af hudproblemer? Vel… Det gør jeg. Jeg har fået konstateret midlertidig voksen acne. Fedt. Det lyder bare mega klamt og ikke noget som man har lyst til at spise. Adrrrrr. Men det er kommet i en kombination af mange ting. min ulykke, stress, nye P-piller – dårlig til at give huden kærlighed. Så ville være god ved den og passe godt på den så jeg ikke fik for mange ar – derfor købte jeg den bedste solcreme – den skulle være sindssyg god for huden og ikke lukke porer. Vel IT DID…!
Det resulterede i at jeg en uge efter jeg havde skudt billeder med HOSS INTROPIA, hvor vi havde brugt sygt meget sminke fordi jeg svedte det hele af. vågnede op og havde betændte bylder under huden jeg dårligt kunne røre ved. FUCK… Sådan noget der kan jeg slet ikke leve med. Plus lige så meget at jeg er en krammer – lige så meget er jeg en piller. Jeg piller i ALT jeg kan komme i nærheden af. Jeg ville pille ved mine veninder også hvis de havde urenheder. Jeg ved det.. jeg hedder Riksen og jeg er mucho klammo. Men det rør mig seriøst ikke. Jeg har været i praktik i Ryslinge hjemmepleje da jeg var yngre – tro mig.. Jeg har set meget værre ting end det.
Men derfor tænkte jeg.. Okay jeg prøver at udelukke alt. Så jeg har skiftet renseprodukter. Skiftet ansigtscreme. Shampoo. Bodywash + lotion. Jeg er holdt med at drikke / Spise mælke produkter da de siger at det også kan have noget skylden for de ophobninger der kommer under huden. Jeg har købt ny pudder og “dækstift” fra bareMinerals.. har ville prøve mærket længe – så nu skal det være.
Jeg håber at det kan hjælpe mig med at få styr på min teenage hud – det er bare så hæmmende at være så bebumset. Det gør mig super ked af det og usikker i offentlighed – hvis jeg ikke gløder af sundhed. Jeg har sågar købt helse piller fra VITEX som skulle hjælpe til med at bringe huden i balance… Wish me l.u.c.k

BAREMINERALS

BARE MINERALS

22 kommentarer

  • Øv det er så træls når huden bliver irriteret 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • MM

    Kender det desværre alt for godt… Har aldrig har perfekt hud, men heller ikke acne.
    Efter at have været i fertilitetsbehandling og nu som gravid har jeg haft en virkelig slem periode – burde mig nærmest inde i et par måneder, kunne slet ikke holde ud at nogen skulle se
    mig sådan. Der er dog faldet mere ro på, hvad der har gjort det ved jeg ikke – jeg skiftede til produkter fra murad – fik en ansigtbehandling hver måned (og meget skæld ud for at pille – er lige så slem som dig, det er forfærdeligt) og så har jeg fået lidt sol i ansigtet – hormonerne er nok også faldet mere til ro her halvvejs i graviditeten. Tror faktisk solen er den der har hjulpet bedst. Jeg har brugt en ansigtscreme fra murad med faktor 30 som beskyttelse og er også gået over til Bare Minerals – og er indtil videre rigtig tilfreds. Bruger dog en concealer fra murad til de slemme steder – da jeg ikke synes puderen kan dække dem helt.
    Skriv endelig hvis du finder frem til en mirakelkur og en kur mod at pille…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Det lyder som fuldstændigt min historik. Jeg har ret crazy cyklus så mine hormoner raser også helt vildt i min krop – så ved ikke om jeg får bugt med dem. jeg ved bare at de sagde ved Clinique Belnature at jeg ikke måtte provokerer min hud med nogle produkter der var alt for aktive. For så kunne det gøre at man slog mere ud. Men jeg slår faktisk også ud på ryggen nogle gange. Så ucharmerende. jeg vender tilbage hvis jeg finder en kur søde MM. Tak fordi du fik mig til at føle at jeg ikke er den eneste.

      Dejlig Søndag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • MM

      Selv tal da – synes det er så sejt du tør komme frem med det – fordi det er virkelig et tabu og rigtig svært fordi man ikke kan gøre noget ved det nogen gange – slet ikke hvis det er hormonelt, for så kommer det jo indefra. Kan godt nikke genkendende til det med skrappe produkter, så
      Virker det nemlig som om min hud slår ud – og det lyder som en god forklaring… Tror også man skal prøve at finde nogen produkter som opretter hudens egen balance.
      Jeg håber vi begge finder en løsning:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Man bliver jo nødt til at dele. Det er ligesom toilet besøg. Alle gør det men ingen snakker om det 🙂 fniiis. Så jeg bliver jo nødt til at give noget af mig selv hvis jeg have nogle gode ideer ud af folk 🙂
      Jeg tror du har ret – jeg skal finde en balance. Men F… Det er svært … Men jeg må ha gjort noget indenfor de seneste 2 uger der har pisset den af – det skal man ikke gøre. Så bliver huden tosset 🙂

      Tak for hjælpen – jeg skriver hvis jeg finder en mirakel kur.

      Knus
      Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Lider af det samme. Det der trigger det er mælkeprodukter og nødder, og det eneste der kan holde det nede er md formulations, især continuous renewal serum! Prøv evt at checke en norsk blog der hedder Hilde Christina. Good luck:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      FUCK Rikke. Du siger nødder. WOOW det giver super god mening. Jeg spiser rigtig mange nødder. Holy cow. Har præcis lige spist en håndfuld nu. Oh NO! Jeg vil klart tænke over det du har sagt. Tusinde tak. Det giver virkelig god mening. hvad med sukker?

      Knus
      Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christiane

    Jeg har også haft en del problemer med uren hud. Jeg fandt ud af, at min hud reagerer voldsomt på ingrediensen ‘bismuth oxychloride’, som er i meget mineralpudder – mener faktisk, det er i den fra bareMinerals. Lige så snart jeg stoppede med at bruge det, blev min hud pæn igen. Ved en fejl er jeg af og til kommet til at bruge make up med bismuth ox. – og whupti, totalt teenage fjæs.
    God fornøjelse med jagten på det du ikke kan tåle, for det gør nemlig en verden til forskel for ens velbefindende om man har pæn hud eller ej.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Gud det må jeg da lige tjekke om der er i mit. Det ved jeg faktisk ikke. Hvordan i alverden fandt du frem til det?

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise JC

    Åh hvor jeg kender det Rikke.
    Jeg har lidt af det i mange år, værst har det været efter fødslerne af mine to børn og i stressede perioder.
    Og det er fucking hårdt for selvtilliden, synes jeg 🙁 åh og læse alle steder, at acne er for teenagere – argh!!
    Jeg har prøvet alt. Cremer, kosmetolog, ændret kost – you name it.
    Men utroligt nok, så er det først for nyligt at jeg gik til hudlæge. Desværre.
    Og fik endelig noget, der hjalp. Men du har nok været til en hudlæge – eller vil jeg anbefale det!
    Men jeg skriver mest for at fortælle, at jeg virkelig ved, hvordan du har det

    Det der ellers har virket har været:
    Skift hovedpudebetræk hyppigt!
    Vask makeup-pensler flere gange om ugen og brug mild (ikke skrap) hudpleje. La roche Posay fra apoteket er super.

    Kram Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina p

      Hej Rikke.
      Det er så røøøøv at have dårlig hud og jeg har haft det altid INDTIL her for et par år siden.
      Hvor heg begyndte med Exuviance.
      Jeg ved jeg har skrevet det før til dig, men det er altså virkelig kun fordi jeg vil dele ud med den erfaring jeg gjorde mig da jeg ENDELIG slap af med min acne!
      For fy føj hvor var jeg ked af det og usikker hele tiden.
      So, just a friendly advise:-).
      Christina 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      jeg må så meget prøve det du skriver om. Jeg har tjekket det ud på nettet idag. Må købe serien. 😉 X fingere for en bedre hud til miiiiiig 😉

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Kender det, kender det, kender det ALT FOR GODT!! Har haft uren hud i halvandet år nu pga p pille stop. Jeg har prøvet diverse hud produkter og piller og antibiotika! Nu er den urene hud vist endelig på tilbagetog (7,9,13). Jeg drikker 5 kopper grøn te om dagen (da grøn te medvirker til at skabe hormonbalance), og derudover har jeg skåret alle hurtige kulhydrater såsom kartofler, ris, pasta og søde sager væk fra min kost (hvilet betyder et stabilt lavt blodsukker og dermed også lavt insulin niveau, som så betyder lav talg produktion). OG Derudover spiser jeg fiskeolie omega 3 samt zink (der regulerer talgproduktionen) og vitamin pille hver dag… Og så er jeg også begyndt at bruge arganolie i mit ansigt morgen og aften- kombineret med dampbad for ansigtet samt lermaske og ansigtsrens og tonic fra beaute pacifique! Og så har jeg da også lige taget en udrensnings pillekur oveni hatten. Jeg håber virkelig, at denne indsats betaler sig, for hvor er det dog belastende med uren hud i en alder af 30!!! Rigtig meget held og lykke til dig, Rikke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ej det lyder som om du også har haft dit at bakse med. Havde slet ikke tænkt at Kartofler, ris etc kunne være med til det. Der må ryddes ud og ryddes op 😉
      Jeg har bare været så bange for olie i ansigtet at det skulle fedte mere og gøre huden mere fedtet. – men det er da et forsøg værd.

      Tak for din tid.
      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

    Sidste år stoppede jeg på p-piller og fik en kobberspiral. Altså, var det slut med at blive fyldt med hormoner. Det syntes min krop var mærkeligt og jeg fik SÅ dum, grim og klam hud. Adr.
    Specielt ved kæbepartiet (hvilket kan være tegn på, at det er hormonelt).
    Jeg brugte det ene hudplejeprodukt efter det andet, fik ansigtskure, stod på hænder og drak et glas vand (var villig til at prøve ALT, som folk sagde ville hjælpe).
    Men intet hjalp. INDTIL!! Jeg tog til en hudlæge, som igangsatte en pillekur. Den stoppede jeg på for en måned siden, efter at have været på den 9 måneder.
    Og min hud er SÅ flot!! Folk komplimenterer den endda tit.
    Nu bruger jeg A-derma til min hud, som slår de dyre hudplejeprodukter med flere længder!

    Så. Det jeg egentligt bare vil sige er. Jeg forstår dig – acne er en bitch! Men der kan heldigvis gøres noget ved det (:

    Held og lykke med det – og god sommer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Anne Sofie.

      Det er som min historie. Jeg fik kobber spiral sidste år i Aug. Min hud har været mega ustabil og kroppen for den sagsskyld. Har haft en cyklus der hed 8 dage. Så jeg har kun haft 8 dages mellemrum mellem mine “kvindelige anfald”.. lidt træls at have det så mange gange om mdr. Så fik den fjernet og nu er det bare helt crazy. Men skal lige høre dig. Den pille kur du har taget. Er det dem hvor man ikke må få sol og skal have tjekket nyre/lever tal. Nogle siger man kan tørre helt ud også “down there” som en kiks? Jeg har bare kæmpet i et år nu og magter ikke flere trælse symptomer 😉

      Tak for dit input, meget værdsat
      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anne Sofie

      Det er åbenbart ikke så lige til med sådan en kobberspiral. Jeg har siden, jeg fik den (for 16 mdr siden) slet ikke haft menstruation! Såååh deeeet. Hvis det ikke var fordi, at min mor er fertilitetslæge, så havde jeg da været panisk m.m!

      Jep, det er dem. Inden man starter på dem, skal man have taget diverse blodprøver, netop for at være sikker på, at leveren kan nedbryde det. Derfor er det heller ikke godt at drikke alkohol (hvertfald ikke teenagefuld), da man får det MEGA skidt. Men så fik jeg da også en pause fra det. Altså kunne nyde et glas rødvin i ny og næ, men det var også helt fint. Så længe jeg kunne se, at min hud blev pænere og pænere, var jeg villig til at gøre alt!
      Mens jeg var på pillerne var jeg en måned i Ghana. Og jo, da ens hud bliver hurtigt tør, skal man ikke udsætte sig selv for for meget sol.
      Jeg sørgede dog for at have en god solcreme med, og jeg oplevede ingen problemer!
      Jeg har undervejs også været stor fan af A-derma serien, min hudlæge var hvertfald også meget overrasket over, at min hud ikke var mere tør.
      Det eneste sted, jeg oplevede problemer var mine læber – de blev lidt mere tørre end ellers. Investerede i nogle gode læbepomader og vupti, så var det problem også løst!
      Mht. tørhed “down there”, så synes jeg egentligt ikke, at det var så slemt. Jeg kunne hvertfald godt være sammen med min kæreste uden at opleve tørhedsproblemer (undskyld hvis jeg lige bliver lidt for personlig).

      Jeg kan hvertfald kun sige efter at have været på pillekuren, at det var det hele værd! Jeg var SÅ træt af det acnefjæs jeg rendte rundt med, og syntes nærmest, at det var pinligt (forestillede mig, at folk så på mig og tænkte “SÅ MÅ HUN JO STOPPE MED AT ÆDE USUNDT!!!”. Men de skulle bare vide, at det jo ikke er selvforskyldt!!).
      Puh, lang smøre.
      Men inden jeg startede på kuren, havde jeg hvertfald selv behov for at læse folks historier omkring, hvad de havde fået bugt med urenhederne.
      Du må endelig skrive, hvis du har nogle spørgsmål til pillerne, bivirkningerne, gode cremer undervejs.. Hvad som helst (:

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Anne Sofie.

      Ej hvor må det ha været dejligt uden Mens. Jeg syntes snart kun jeg har set “rødt” i et år… hahhaha. totalt klammo. Så jeg satser på at den der minipille vil hjælpe mig lidt på vej til et normalt liv.

      Jeg vil virkelig snakke med min læge igen ang de piller – jeg blev bare så bange for at det kom til at skade mig fuldstændigt. Hørte stolpe op og stolpe ned af hvor nærmest tæt på at man var på at stå med et ben i graven hvis man tog dem. Så gik lidt i panik. Tænkte jeg har været tæt nok på graven – så ville ikke satse. Men har snart kun hørt godt om de kurer så hvis andre kan leve og fortælle om deres oplevelse – så overlever jeg nok også.

      Jeg er også mega mucho træt af dårlig hud. Plus jeg slår ud på ryggen – så jeg køber kun noget med bryderryg. Ik at det ik er pænt. Men mange toppe er bare skåret anderledes. Så jeg vil se frem til at kunne flashe min ryg og ikke skulle dække det med creme og være slov – ligeså med mit ansigt.

      Jeg takker dig for din tid og håber på at din mor ikke har læst med ang. dit S.. liv .. shhhhhh 😉 (Jeg er jo ikke sart det burde du vide.) hihi.

      Ha en dejlig aften.

      Krammer fra mig.

      Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anne Sofie

      Dejligt – men samtidig også lidt frustrerende! Og hvis jeg skal rejse pakker jeg for en sikkerhedsskyld lige bind og tamponer med (man ved jo aldrig..)
      Men for søren, det er sgu også irriterende og rende rundt med mens uafbrudt!

      Ja gør det! Du skal have en henvisning fra din læge til en hudlæge, da det kun er hudlæger, som må udskrive recepter på pillerne.
      Jeg læste også diverse skræmmehistorier, og havde da også mine tvivl. Men samtidig gad jeg bare heller ikke rende rundt med acne udover det hele længere. Så tænkte, hvis jeg dør, så har jeg i det mindste herre lækker baby-numse-hud! (;
      Rigtig meget held og lykke med det hele og god sommer!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

    Lyder for enkelt, men køb og spis Zink!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sandra

      Eller tag til lægen og tag den “hårde” kur med a vitamin. Det gør grimme ting ved din hud (mega tørre læber osv), men efter et stykke tid er din hud så glat og fin, at du tror det er løgn!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Super mange mange tak for din tid og input. Jeg vil klart prøve det 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RECYCLE OG FEDTET GARN..