JA JA ALLE KAN LAVE EN SVUPSER..

BORMES THE CITY OF ANGELS..

Vi var forbi min favorit by hernede *Bormes* – den ligger ca 5-10 min´s kørsel oppe i bjerget herfra hvor vi bor. Det er som at tage Venedi og flytte det op mod himmelen. Alle de små huse, butikker, blomster og duften af “kærlighed” – rummelighed for andre mennesker – Den rør mig rigtig meget og man kan mærke at de nyder at folk kommer fra nær og fjern for at besøge stedet. Vi er her hvergang at vi kommer til Frankrig og M og jeg aftalte for mange år siden at hvis vi en dag skulle giftes, så skulle det være i kirken deroppe. Han friede jo til mig for 3 år siden – men som i ved endte vi med at købe et hus og så forsvandt opsparingen – og har man penge så ka´du få – men har du ingen så må du gå..??? Så ingen bryllup – just the rock. Men det er nu også helt okay, tiden kommer når den kommer.

BORMESCHURCH

MAISONSCOTT

RETNINGSBESTEMT

UDENBEN

PRØVERATVÆREMEGETALVORLIG

ACC
T-shirt MAISON SCOTT // Silk shorts STELLA MCCARTNEY // Bag CÈLINE TRIO // Bracelets (YOU KNOW IT) Aprosio & Co // Sunglasses RAYBAN WAYFARE FOLDING..

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

JA JA ALLE KAN LAVE EN SVUPSER..