NOGLE GANGE TÆLLER DE SMÅ TING..

TODAY // FITTING HOSS INTROPIA..

FITTING HOSS INTROPIA

Godmorgen,

Så tæller vi snart timer til min store dag med HOSS INTROPIA.. Puha kan begynde og mærke at bræk smagen ligger og lurer lige om hjørnet. (shit fuck, shit fuck, shit fuck)
Her til aften der skal jeg til fitting – hvor jeg skal mødes med alle dem der er fløjet ind fra Spanien. Jeg skal selv style mine sæt. Så det bliver mine locations og mine valg af tøj. Så meget får jeg ingen gang lov til at bestemme hjemme.. ; )

Vi bliver ret mange på shootet imorgen. 9 personer ca i alt. Det bliver crazy as hell. Har så mange sommerfugle i maven. M sagde til mig meget “trøstende” … “hvis de bliver dårlige dine billeder, kan de vel bare retouchere dem”…. Thanks a-hole… hvad med at sige du er smuk som du er – eller dine billeder bliver da aldrig dårlige.. But he didn´t. Grrrrr… Det hjælper jo ligesom ikke på nerverne.

Idag skal jeg også hen og have en ny form for behandling for mine ben – fordi de stadig hæver. De mener at da jeg blev kørt ned der fik jeg nogle lymfer beskadiget så de ikke kan dræne af sig selv. fedt og være 30 år og skal gå til sådan nogle behandlinger.. Lort. Jeg prøvede at få en behandling de kaldte dranage på en skønhedsklinik – men det hjalp ikke en hat fis. De sagde det var ligesom at skubbe til en myre, den behandling jeg fik. Det må man sige. Efter en time kunne jeg dårligt mærke at de havde rørt ved mig. Jeg havde mere lyst til at trampe på en myre da jeg stod pænt og betalte 800 kr for det, fordi jeg følte mig så snydt. Så nu tager jeg et ordentligt sted hen – nu skal jeg have noget hjælp til det altså.. Gider ikke og have pølse ben, vil bare gerne have skyggen af ankler – når jeg viser ben. Hvilket ikke sker tit. Men det kan være at det hjælper på det.

Wheeeee.. Ha´en dejlig dag.

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGLE GANGE TÆLLER DE SMÅ TING..