LCHF // PEANUTBUTTERPANDEKAGER..

NOGLE GANGE TÆLLER DE SMÅ TING..

Der er ingen tvivl om at det kan være svært nogle gange med kærlighed – og specielt efter mange år i forhold. Der er ting ens partner gør der driver en til vanvid og vice versa. Man bilder sig tit ind at man gør alt hvad man kan for sit forhold – men gør man egentlig det? Og fortæller man 100% ærligt hvis der er noget der går en på? Lige så ærlig som jeg er – ligeså meget bider jeg også mig selv i læben for ikke og lyde som et surt opstød. For face it – ingen mand gider at komme hjem til en sur kælling. Det gad jeg sgu heller ikke selv. Det er vigtigt at man accepterer hinanden og specielt for den personen er. Jeg ved at min kæreste sætter rigtig stor pris på sine venner og at rejse med dem. Det syntes jeg måske ikke altid er fedt – men jeg accepterer det. Og så har jeg nogle ting der gør mig til den jeg er og gør mig glad – ligeså håber jeg på at han accepterer mig. Det er ihvertfald det mindste man kan gøre i et forhold, for det koster ingen ting og det giver så meget igen.

Jeg blev rigtig rørt da jeg læste denne artikel. Den handler om Brad Pitt som fortæller om hans kone. Og det virker som om at han har fat i den lange ende. I må gerne videre sende den til jeres kærester ; ) Tror min får en kopi.

angelina_jolieand-brad-pitt2Brad Pitt about His Wife

A Secret of Love

My wife got sick. She was constantly nervous because of problems at work, personal life, her failures and problems with children. She has lost 30 pounds and weighted about 90 pounds in her 35 years. She got very skinny, and was constantly crying. She was not a happy woman. She had suffered from continuing headaches, heart pain and jammed nerves in her back and ribs. She did not sleep well, falling asleep only in the morning and got tired very quickly during the day. Our relationship was on the verge of break up. Her beauty was leaving her somewhere, she had bags under her eyes, she was poking her head, and stopped taking care of herself. She refused to shoot the films and rejected any role. I lost hope and thought that we?ll get divorced soon? But then I decided to act on it. After all I?ve got the most beautiful woman on the earth. She is the ideal of more than half of men and women on earth, and I was the one allowed to fall asleep next to her and to hug her shoulders. I began to pepper her with flowers, kisses and complements. I surprised her and pleased every minute. I gave her lots of gifts and lived just for her. I spoke in public only about her. I incorporated all themes in her direction. I praised her in front of her own and our mutual friends. You won?t believe, but she has blossomed. She became even better than before. She gained weight, was no longer nervous and she loved me even more than ever. I had no clue that she CAN love that much.

And then I realized one thing: “”The woman is the reflection of her man””

Brad Pitt

RESPEKT!!

12 kommentarer

 • Cecilie

  Det er squ smukt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup

  Så fint et citat!! Og som du også topper den med, går det begge veje.. Vi skal være der for hinanden på bedst mulige vis, i både medgang og modgang! Kliché, men det virker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det skal man være så meget bedre til.. Man skal virkelig gi’ sig 100%.. Shit Kærlighed er hårdt.. Nogle gange vil man hellere løbe en maraton. 😉

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KULDEGYSNINGER ! og mega <3 til Brad !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Det er så smukt og velsagt, og så sandt! Vil ikke engang begynde at tale om mine idiot forhold og ekskæresters måde ta behandle mig på, vil i stedet prise mig lykkelig over min nuværende kæreste! <3 Ikke en eneste gang, har jeg med ham, tænkt at kærlighed var hårdt.

  Men stadig er der meget at lære og huske fra den tekst! Vise ord du finder til os smukke Rikke ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Han er sgu også lexiiiiii max! Men det er hun jo også, og hvor “dejligt” at de også slås med alle de ting, vi også gør! Penge er ikke alt…selvom mit motto er og stadig er, hellere græde i en Porche, end en gl. øse :-))) Hva kan vi lære af ovenstående citat….det som der altid bliver sagt ved brylluper nemlig; Så bliver da tro, håb, kærlighed, disse tre. Men størst af dem er kærligheden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Meget tankevækkende for både mænd og kvinder. Absolut værd at tage med sig i parforholdet :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja det er helt vildt. Det er så nemt at altid pege fingre. Jeg gør det selv rigtig meget ;( Så skal lige minde mig selv om det.

   Dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Så smukt skrevet.. Jeg kender jo alt til det med kærligheden, på lang sigt.. Er opvokset med min mand fra jeg lige var fyldt 18 år, og nu fylder jeg 38, og vi har haft op og nedture i den grad. Men de daglige kram, og kys og komplimenter herhjemme giver meget. Men tro mig, jeg kunne til tider ønske ham hen hvor peberet gror og ikke retur. Men når som sidste år jeg var nede med angst og stress, da var han der 110 % og tog sig af ALT, jeg lå nogle dage i sengen fra han gik til han kom hjem. Og jeg fik ikke en eneste kommentar, men blot omsorg. Jeg kan slet ikke forestille mig, jeg ikke skal holde ham i hånden, når en dag jeg forlader denne jord (om tusind år)
  En hyldest til kærligheden..jahhh..
  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C’est beau l’amour! Fantastisk flot. Har fået min kæreste til at læse den i går aftes…:) Lider selv af angst, og det er ikke altid så nemt at få sin kæreste til at forstå at jeg kan være lige så stærk som svag og skrøbelig nogle gange!
  Kram
  Michèle Christensen, stylecoach

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg har set din mail søde. Har bare været mega klemt op i et hjørne pga arbejde. Jeg giver dig svar imorgen.
   Ja syntes faktisk det var mega smukt skrevet – og min kæreste fik også lidt at tænke over 😉
   Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LCHF // PEANUTBUTTERPANDEKAGER..