NÅR MAN ER SYG MÅ MAN GERNE..

ME AND MY MR M..

Mr. M and Me
Fandt lige det her fine fine billede fra da Mr. M og jeg var til Bryllup. Det må være ca 2 år siden. Æhhh. Der er altså intet bedre end at være med til et bryllup. I love. Det sker bare ikke så tit. Mine veninder burde blive gift noget oftere 😉 Fat et hint tøser. Eller nærmere mændene. Jeg selv er jo ikke gift. Mr. M friede til mig da Bumbum var 2 år. Men vi endte med at købe et hus fra 1937 eller lige der omkring. Så når man begynder at ruske i sjælen på sådan en kvinde, så finder man alle fejlene. Så efter ombygning af kælder, oversvømmelse af kælder, faskine, nye vinduer, snart nyt tag, nyt køkken. Så er der ærligt ikke en krone tilbage til noget som helst og da slet ikke til et bryllup.

Jeg er jo ikke typen der skal have det der store marengs bryllup. Nej det ville jeg nok i gamle dage, men hvem ville ikke gerne det..? Nej der er ikke så meget virgin over mig – eller jomfrulighed. Så jeg skal ikke stå oppe i kirken og spille hellig. Cause I´m not.
Men jeg vil gerne giftes i kirke og jeg vil også gerne ha´en fest. Helst ikke have fest, for man ved aldrig med det danske vejr. Men en fed location i en lager bygning eller noget. Der skal ikke mangle noget, der skal være bartender, jukebox, DJ, Chokoladekage, pølsevogn – ingen 3 retters, og helst så få taler som muligt. Jeg begynder og hyle og det duer ikke med min make up. HA!

Min største drøm ville jo være at der blev spillede Regndans for mig med danseorkesteret. Jeg har set dem til Intim Koncert på Tisvilde Bistro. Elsker elsker elsker alt hvad der har med Dansk musik at gøre. But you know. Jeg bliver helt ustyrlig på et dansegulv når jeg høre dansk musik i radioen. Så er det lige før at kålormen kommer frem?

Jeg ville jo helst ha´at der kun bliver koncentreret om at skabe de bedste rammer for festen, så for mig kunne maden ærligt komme i folie bakker, slave vodka og paraply drinks- I could not care less. Der skal bare være tryk på… MAX…!! Folk skal have vabler når de går fra vores fest og jeg forventer bræk i buskene og mindst en der skal til udpumpning. Så er jeg godt tilfreds..

Hvordan skal så dit bryllup se ud – eller hvordan så det ud? Der bliver trukket lod om et gavekort til ILLUM på 200 kr. på Mandag – bare en lille weekend hygge ting. 😉

 

20 kommentarer

  • Jensen

    Skæbnen ville, vores veje først mødtes 14 dage efter mit bryllup! Men det var den fedeste havefest, fadølsanker, live band, pølsevogn osv…!! Men du er med til vores sølvbryllup.. Ha ha!! Så laver vi samme fest.. Og denne gang er du med!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah d

    Smukt par 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • TineLee

    Vi vil gerne holde det low-key, når engang vi beslutter os for at blive gift = der er sparet nok op til noget seriøst bling bling 😉 Ikke nogen stor fejring, men måske nærmeste familie og gode venner til en weekend på et lækkert spa hotel med wellness og lækker mad.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har slet ikke tænkt på mit bryllup endnu 😉 Men jeg kunne godt tænke mig og holde det på Sydfyn – det er så smukt dernede 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

    Det første bryllup (ja, vi er blevet godt to gange) var i bedste Amerikaner stil med 200 mennesker, brudepiger, wedding planner from hell, et band der aldrig havde spillet til efter midnat, kæmpe kage og total kulturchock for de amerikanske kvinder da der blev hevet i sløret. Anden gang foregik det 10 år senere i Las Vegas i selvsamme kapel Jon Bon Jovi blev gift. Jeg bar hvid sommerkjole, blue suede shoes, og lovede min mand “to never return him to sender” og han lovede altid at være “my hunk a hunk of burning love”.
    Det var 6 år siden, 4 år til næste bryllup:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

    Sikke et smukt par I er! Troede et øjeblik, I havde snydt os alle sammen og var blevet smedet i hemmelighed 😉

    .. Jeg har aldrig drømt om det store skrud eller kæmpefest – er slet ikke mig at stå som midtpunkt på den måde en hel dag (desværre). Men vil jo gerne en gang giftes med min bedre halvdel, og vi har talt om at holde en smuk, lille og intim ceremoni med “min” præst (som jeg holder utrolig meget af) og nærmeste familie.
    .. For så siden at give den max. gas sammen med vennerne til en mere uformel bryllupsfest, som meget vel kunne holdes alle steder lige fra på Roskilde Festival til på færgen til Oslo over en weekend. Så længe der bare er masser af “Sex, (not so much) Drugs ‘n’ Rock’n’roll”, skal det nok blive et hit! – til trods for, vi alle enten nærmere os eller er over de 40, er festgenerne nemlig ikke forældet, ha ha! 8)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil rigtig gerne giftes i enten kirken eller på et sted, som virkelig har en stor betydning for mig. Jeg har ikke brug for det helt store fine bryllup. Bare vi alle er glade, vi får noget godt mad (evt. noget buffet), der er masser af god musik og rigeligt med lækre ting at drikke, så er jeg sikker på, at jeg vil synes, det er helt perfekt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Jeg er jo ikke gift (men har været sammen med min mand i 20 år) må man godt kalde ham, når det er så mange år. Men ville gerne, og skal også blot have kirken, kjolen og et brag af en fest. Maden, skal være buffet, desserten bryllupskagen som jeg skal lave med en veninde og så skal der bare danses, skåles og hygges.. Jeg er ikke til pænt brug, så ville være surt at stable det helt store fine bryllup på benene. :O)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er allerede gift, det blev et meget Lowzow Key bryllup på kbh’s rådhus, bare os to og vores lille baby på 4 mdr. Jeg orkede ikke noget som helst fest, men i dag kan jeg godt fortryde at vi ikke gjorde en lille smule ud af det! Sådan en fest som du beskriver skal vi holde på et tidspunkt, det er lige i min ånd;-) men helt ærligt, så hader jeg at være midtpunkt på den måde, så jeg tror ikke vi kalder det en bryllupsfest!
    Den bedste ting ved at være gift (udover det flotte bling på fingeren;-)) er at vi har fået hinandens efternavne, og at vi har lovet hinanden aldrig at gå, heller ikke når det er mega hårdt:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • My

    Next weekend baby!!!
    Jeg bliver sgu fastlænket til manden min på lørdag i den kirke vi blev konfirmeret i 😉
    Total klassisk fest på lille restaurant i skoven ned til vandet med 3 retters, lots of vino, hentet i limo, bryllupsrejse til Nice. Jeg mangler kun at min far kunne have ført mig op.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ohhhh… MY ;( I know, det har jeg også tænkt på. Men han er der tilstede, det er jeg slet ikke i tvivl om.. han sidder og kigger ned og smiler, når du går op af gulvet. 😉 Husk det.
      Jeg håber du får den dejligste dag.

      Kys
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    På mine 21 somre er bryllupper ikke det jeg endnu har tænkt mest på, men inderst inde har jeg altid drømt om et bryllup på Hawaii til solnedgangen med mit livs kærlighed, som jeg har været så heldig at have haft i nu 2 år. Et lille bryllup med mine og hans forældre plus søskende. Intet stort bare omgivet af dem man elsker og har aller nærmest. En kæmpe hawaiiblomst bag øret og et lille bryllupsalter og en tyk Hawaiimand med nederdel som præst:) Sidst men ikke mindst, min drømmemand for enden af ‘gulvet’:)
    Drømmebryllup uden lige, men at drømme er jo godt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

    Min kæreste og jeg var på Bali for 1 1/2 år siden…. Siden da har vi snakket om, at det ville være SÅ fantastisk at stikke af derned med nærmeste venner og familie og blive gift på en strand dernede ved Jimbaran hvor solnedgangen ved 18 tiden er HELT fantastisk 🙂 Det kunne da være virkelig lækkert….! Så så man lige mig i causal hvid lækker sommerkjole med pjusket strandhår der har taget 3 timer om at sætte op 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • åååh Regndans.. elsker den sang, det er min brors speciale at synge den til fester og han er heldigvis god til at synge 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eleni

    Jeg er viet på Bali:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke et smukt par I er Rikke…
    Jeg vil gerne have kirke, kjole, stilletter, lækre detaljer og pink… Og Hr. Kæreste er indforstået!! – Han ved det er det jeg elsker, og faktisk var det også det tema han så flot havde valgt til min fødselsdag. Og så skal vi selvfølgelig også have en Dj og lækkert lys. Man skal vel giftes med en DJ ik 😀
    Men det behøver ikke være kæmpe brudekjole eller slotsbryllup, bare noget jeg kan lide og en personlig fest. Gerne bare med buffet 😉
    Meeeeeen vi har også lige taget en beslutning der gør at vi ikke bliver gift foreløbig, men det finder du nok ud af inden længe hvad det er – Stay tuned, hihi 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg troede også da jeg var yngre, at jeg ville have det helt store prinsessebryllup. Lige ind til jeg mødte min nuværende kæreste, egentlig. I virkeligheden bryder jeg mig slet ikke om al den opmærksomhed som trods alt følger med når man stabler sådan et arrangement på benene. Jeg vil gerne bare sige ja til at dele resten af livet med min kæreste. Om det bliver med kun de nærmeste og en stor buffet fra vores yndlings thai-restaurant, eller bare os to på en bjergtop i Italien er sådan set underordnet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ib

    Mit bryllup siger du…? Nu har jeg en mand, der HAR været gift og ikke er medlem af folkekirken, så der er nok ikke matchende ringe og ens efternavne i sigte. Det er også OK, hvis bare vi elsker hinanden nu og altid.
    Men hvis jeg helt selv kunne vælge, så skulle det være iført knækort lyseblå kjole (hvid er ikke min farve), røde sko og i den kirke, min far er begravet i. Jeg skulle føres op af min mor og bror, en i hver hånd. Brudebuketten skulle være lavet af blomster fra min mormors have. Festen skulle bare være god med masser af mad og vin. Der skulle være et band, der spiller alle yndlingssangene så folk danser. Festlighederne afsluttes med en pølsevogn.

    Hm… måske skulle man lokke ham manden lidt alligevel 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hvad for et outfit ville du så trække i, hvis en af dine veninder skulle giftes igen? (hint, hint ;)).

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Hvor er du dejlig, Rikke <3 Har først fundet din blog for nylig men nu hænger jeg ved..

    Stort knus fra Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN ER SYG MÅ MAN GERNE..