LOPPESALG OG SMUKKE HEIDI..

H&M MEN // SUNGLASSES..

H&M SUNGLASSES
glasses with glasses
Jeg har længe ledt efter et par briller med spejlrefleks. Men ærligt så bliver jeg lidt fornæret, fordi jeg ved at til næste år gider jeg dem højst sandsynligt ikke. Så da jeg var inde i city idag, cruisede jeg rundt for at finde et par shorts til manden – som der ikke var huller i. Hmm.. Lad os bare sige på en pæn måde at jeg er den i huset der køber nyt tøj. Ikke ham. Han har stadig en polo i skabet som er fra da han blev konfirmeret – men det skal vi ikke ind på. Det er et ømt emne 😉

Men disse bad boys koster altså kun 49.95,- og det er sgu en god pris. Lovely lovely, så de røg lige ned i tasken.

Men husk det er inde hos mændene, god undskyldning for lige at lurer af om der er noget guf  både på den ene og den anden måde.. Whaaaaaa 😉

 

9 kommentarer

 • Haha – Det lyder næsten som om det er min kæreste du beskriver 😉 Da vi var inde i byen tidligere i dag, spurgte jeg “skal vi kigge på noget til dig?”, han svarede “Nej, jeg har jo lige købt strømper”! Nåh ja, det er rigtigt, så er dette års shoppebudget opbrugt! SUK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   I know. M siger altid. Jeg mangler ik tøj!! JO DU GØR….. DU MANGLEDE FOR 20 ÅR SIDEN::::!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det er heldigvis mig der står for at købe julegaver og fødselsdagsgaver til manden fra hans familie, så der kan jeg lige få sneget en masse tøj efter min smag ind ad den vej. Utroligt smart! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Skide god plan. Den skal jeg vidst også lige have sneget ind – så jeg kan få renset lidt ud. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Det er i hvert fald en effektiv måde at få sin vilje på, uden at manden føler sig som en tøffelhelt fordi man blander sig i hans garderobe. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha.. jeg syntes det er genialt. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Ihh de er fine, total 80´er stil :O) Gerne billede med dem på :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOPPESALG OG SMUKKE HEIDI..