FLOWER DRESS // NIKE AIR MAX..

DIESEL // SKINZEE..

I ved jo godt at jeg ævler om jeans og det at jeg har fødedygtige hofter som gør at jeg skal have masser af stretch i dem. Jeg har virkelig svært at finde bukser som passer rundt om taljen og knæ området… (ja ja, lyder freaky but it´s true) Så da jeg så en reklame for DIESEL om at man fra August igen kunne købe deres Skinzee, der blev jeg meget glad. Den blev lanceret sidste vinter og alle folk gik fuldstændigt amok. Der var ventelister så lange, som i de gode gamle DIESEL dage. Jeg selv sad med brækket ben og en støvle så stor så jeg ligeså godt kunne glemme alt om at have skinny jeans på. Men nu kommer de igen i butikkerne og på deres hjemmeside diesel.com – så nu skal de satme afprøves.

Skinzee_0820X,_1799_dkk
skinzee_0817t_02,_1599_dkk
Skinzees kombination af en almindelig talje med et supertight fit efterlader kvinder perfekt klædt til enhver lejlighed. Skinzee blander jeggings med det stilfulde udseende fra en ægte 5 pocket denim style, hvilket skaber et behageligt og stilfuldt look på en gang. Skinzee er innovativ i sin struktur, som er blød og absolut komfortabel, og med sin fjerde generation af denim passer den perfekt til din krop og fjedrer tilbage til sin oprindelige form efter brug.

Derudover lancerer de en ny Skinzee low model (820X) som et alternativ til den kvinde, der ønsker en lav silhuette i fronten – men stadig Skinzees karakteristiske stretch og en høj waist bagpå for øget komfort. Vasken er en typisk Diesel vask, når det er bedst; En indigo som er manuelt slidt for at skabe et autentisk look, hvorefter den er behandlet med grå farve.

Måske er vores bønner hørt og os der har født. Har kvindelig former. Minus cigaret tynde ben – endelig muligheden for at blive på klædt. Det er så koldt at gå nøgen. ; )

Jeg klipper målerbånd på månederne – til det bliver August.

 

9 kommentarer

 • Sara

  Det lyder virkelig spændende, ved du hvad prisen bliver på dem ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg tror det bliver ca. 1599 ,- (av) Men hvis de sidder SUPER… Og jeg kun behover 2 par om året så er det klart pengene værd. De skal bare sidde ordentlig på mine hofter – det er det som gælder.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  De er fantastiske.. men jeg købte altså et par i sidste uge – godt nok i Malmø til 1100 sek kr, men stadig.. Er de ikke i butikkerne herhjemme endnu? De fåes i øvrigt i flere farver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jo jeg købte dem i Footlocker på strøget- til 1100 kr tror jeg ca. Men skal snart til Malmø -så måske jeg kan finde et par der 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Synes også støvlen er ‘to die for’ ved du hvad de hedder ?
  kh
  Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg tror altså de har nogen på deres webshop der minder om dem. Men de kommer til August. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære alle.

  Vores første Skinzee kollektion er i butikkerne nu med 4 farver ( varierer i pris fra 999 – 1699) og her til August kommer de nye farver, som også ligger i samme prisleje. Skinzee kan købes i vores shops og selvfølgelig online på Diesel.com.

  God shopping 🙂

  Kram Cille – Diesel Denmark, PR

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altså også altid issues omkring mine knæ, hvilket også er en af grundene til, at jeg holder mig ret meget fra jeans. Bah.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Bah. Du er så smukke ben. Hvad sker der for du siger det. Skam dig lady 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOWER DRESS // NIKE AIR MAX..