EQUIPMENT // MY COLLECTION..

BELLA ELSKER ANDEMOR..

Bella var så heldig at Andemor havde sendt hende en gave idag – lucky girl. Hun blev ellevild da hun så hvad det var. En bold. Bumbum elsker bolde. Men ikke bare hvilken som helst bold – men en bold at jeg kan huske at jeg er vokset op med. kvaliteten er svær at forklare, men i kan nok alle huske de der “blæver” bolde – som lidt havde deres eget liv når man kastede med dem. Det er jo seriøst nostalgi. Jeg elsker når min barndom indhenter mig – og det gjorde denne gave BIG time.

Andemor havde læst mit indlæg om Scrunch spanden – den bedste opfindelse i verden til forældre der er trætte af at købe spande hvergang at de er ude og rejse. Så derfor syntes hun at BumBum skulle prøve nogle flere skønne ting til at gøre legen lidt sjovere. Hele stuen blev forvandlet til en fodboldbane og et meget dårligt boldøje gjorde at jeg indså at hun ikke havde chancen for at komme på det kvindelige fodboldlandsshold. Thank god. Næste gang bliver det i haven, det er nok bedst. ; )

Min dårlige research gjorde at jeg kun havde linket til udenlandske sider. Men på Andemors side kan i finde alle informationer på forhandlere i Danmark på alle hendes fine produkter.
ANDEMOR
BELLA ELSKER ANDEMOR
UMULIG AT TAGE BILLEDER AF
ANDEMORS ÆLLING
Du kan også finde alle hendes produkter i hendes online katalog – eller tjekke hendes “vand” blog ud her..

Ved da at jeg skal have købt nogle flere ting med til Frankring – for jeg er så træt af og købe og smide ud igen.  Tjek lige den søde and på det sidste billede. Det er seriøst en lipgloss. Mon lige en 4 årig pige blev meget meget glad.. I think so.!! Så er jeg også fri for at hun stjæler mine ting hele tiden.

Tusinde tak til Andemor.

XX
Bella

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EQUIPMENT // MY COLLECTION..