DIESEL // SKINZEE..

BEHANDLING AF AR // AVS..

I Fredags var jeg henne og få laserbehandling for mine ar – jeg har udviklet acne i hage/mund området efter min krop har været så stresset. Så jeg får nogle gange de ondeste jeg titter under huden og er ond bumser – og jeg er ved at blive sindssyge over at skulle dække de ar hver morgen. Så derfor tænkte jeg at der måtte være noget at jeg kunne gøre. Derfor prøvede jeg Laserbehandling for acne, ar og bumser med N-lite V laser.

I starten fik jeg den ondeste maske på, som nærmest trak helt nede i numsen. Det virkede som om at jeg fik smurt en hel klase chili i kraniet. Fuck overvejede at stikke af – men kom så i tanke om at cremen jo fulgte med mig..!! Crap..

Laserbehandling af acne, ar og bumser med N-lite V laser

Metoden for laserbehandling af acne og ar med N-lite V laser er særdeles effektiv og uden bivirkninger, og den beskrives af nogle forskere som ?Det bedste fremskridt for acne behandling de sidste 30 år!? Dokumentationen har bl.a. været offentliggjort i The Lancet efteråret 2003, og den revolutionerende nyhed har også været omtalt på BBC.

Acne er en hudsygdom som rammer ca 70% af alle unge mellem 13 og 17 år. Ca 30% af disse bevarer acnen mere eller mindre livet igennem, og det må anses for værende en af de hyppigste hudsygdomme.

Acnen kan variere i grader og den kan ?komme og gå?.
De mest anvendte behandlingsformer for acne er forskellige antibiotika, Roaccutan og forskellige salver og cremer, som typisk tørrer huden alvorligt ud.
Anvendelsen af antibiotika og især Roaccutan (kunstigt A-vitamin til indvortes brug) kan i mange tilfælde have alvorlige bivirkninger, hvorfor denne nye laser-metode også i Danmark er ved at vinde indpas.

Hvem kan behandles for acne, ar og bumser med N-lite V laser?
Alle sunde og raske unge og voksne kan behandles uafhængig af acne-graden. Har du taget Roaccutan det sidste halve år, må behandlingen desværre udskydes (ring evt. og tal med sygeplejersken om dette)
Hvis du er meget solbrun, anbefales det at vente med behandlingen til du er blevet lidt lysere i huden.

Hvordan virker behandling med N-lite V laser?
N-lite laseren er en non-invasiv laser, som arbejder i en bestemt bølgelængde. Ved denne specielle teknik, påvirkes de små blodkar nederst, så der frigives nogle celler og enzymer. Ved denne proces iltes huden på en særlig måde, så noget af den acne bakterie der ligger i huden ødelægges. Samtidig stimuleres til opbygning af nyt collagen, hvorfor der som positiv bivirkning er en god effekt på både ar og fine linjer/rynker i huden. 72 timer efter behandlingen frigives de ovennævnte stoffer i størst omfang, og der er løbende effekt af behandlingen de næste 10-12 uger.

Hvordan foregår laserbehandlingen for bumser, acne og ar?
Huden renses af i specielle produkter, og der lægges en maske på huden. Denne meget særlige maske udvider de små blodkar i huden og laseren kan derfor bedre endnu arbejde. Selve behandlingen føles som bitte små varme prik på huden og gør ikke særlig ondt. Det er en forholdsvis hurtig behandling, den tager ca ½ time.
Efter behandlingen kan nogle opleve en let kløe i huden og/eller små røde prikker på huden. Begge dele er uden betydning for det endelige resultat, og forsvinder efter kort tid. Huden vil være rød og føles varm nogle timer efter endt behandling.

Hvilke bivirkninger er der ved behandling af acne, ar og bumser med laser?
Der er stort set ingen bivirkninger ved denne non-invasive laserbehandling, d.v.s en laserbehandling som ikke gennembryder/laver sår på huden.

Hvilke ting skal du være opmærksom på efter laserbehandlingen?
Du bør ikke indtage smertestillende af NSAID gruppen, Ipren, Ibuprofen og andre typer gigtmedicin 3 dage efter behandlingen. Panodil, Kodein og andre typer smertestillende er uden betydning.
Du bør undlade at dyrke sol/solarium, da dette kan nedbryde noget af det nye væv vi bygger op. Samtidig kan du risikere at blive for mørk i huden, så næste behandling må udskydes eller undlades.
Ellers bør du pleje din hud med særlig effektive hudplejeprodukter, da dette faktisk kan øge effekten af behandlingen.

Sådan så jeg ud med masken på – mens jeg stadig så “Normal” ud.!
20130610-125602.jpg
Mine mørke ar rundt om munden – det er bare totalt usexet og ucharmerende… og totalt hæmmende for en kvinde. Nu har jeg ligesom rigeligt af ar rundt omkring på kroppen – så de her skulle bare væk.
20130610-125619.jpg

Her har jeg lige fået min behandling og det gjorde nas med nas på…! (Pik og patter) Men det skal jo nok blive godt og man må lide for skønheden og alt det der fis de kloge siger.
20130610-125631.jpg
Men fedt hun siger at jeg kun ville være rød en halv time. Det passede så ikke rigtigt. For da jeg skulle ind kl 16.00 til min kæreste som holdte sommer fest – der lignede jeg en der havde ligget med sådan en sølv skærm foran hovedet for at blive mere brun. Ligesom filme Something about Mary med Cameron Diaz. Jeg lignede ærligt lort. Men efter en 3-4 timer der var jeg fresh og klar til at danse til Sys Bjerre.
Der skal lige gå noget tid – så skal jeg nok vise resultatet, men det skal lige have lov til at virke.

Sorry de dårlige billeder og manglende make-up…. The naked truth.

12 kommentarer

  • Avs! Det ser ikke rart ud. Men jeg er spændt på at høre om resultatet. Jeg fik selv akne i starten af 20erne, og har ar efter det idag. Hvor mange behandlinger skal du have?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Jeg satser på hver 6 uge. Men ihvertfald indtil de er væk 😉 Nu stopper jeg ikke. Men jeg tænker faktisk at du måske ville have godt af noget Botox eller Filler til at fylde dine ar ud…? Evt.måske måske. 😉

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dina

    Hej Rikke. Du får oplevet en del 😉 jeg glæder mig til at se det endelige resultat. Hvordan har du fået dine udbrud til at stoppe? Jeg tænker, at ar vil danne sig igen på ny efter laser. Eller…
    Kh Dina

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Dina.

      Det går vidst ned i bunden af huden og genopbygger det hele. Men mit var jo acne og det er en betændeselses tilstand og den skal stoppes inden det er “kronisk” ;(

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Tænk jeg har også på mine “ældre” dage fået problem hud, især når jeg stresser. Men jeg var slet ikke klar over man kan gøre noget ved det. Det skal jeg klart undersøge. Hvilket prisleje er vi i?
    /H

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Jo du kan sagtens få behandlinger for det.. Jeg stopper aldrig nu. Jeg er så træt af dårlig hud. grrrrr… Teenage agtigt. Not for me.!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

    Hvor får du det gjort…..er sikker på vi er mange der kunne bruge lidt tips und trix, ackne stinker især når man er voksen….hader det og tænker hva’ sker der lige skal jeg have bumser når jeg bliver 80??? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

    Uh, glæder mig også til at se det færdige resultat! Og vil da også gerne høre, hvad prisleje vi er i? Måske det lige er det der skal til, for at fjerne det sidste af mit monster ar i ansigtet 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] og gør dem klar til behandlingen. I kan læse om den behandling at jeg får med laser lige her. Jeg har fået laser ca 5 gange og jeg er bare så glad for det. Jeg kom egentlig for at få styr […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva

    Hej Rikke
    Det er muligt du har svaret på det, men kan ikke finde svaret. Hvor er det, du går til behandlinger henne? Mit hoved kunne også godt trænge til en omgang. Mvh. Eva

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • charlotte

    Hej Rikke,

    Jeg vil også rigtig gerne vide hvor du har fået laser henne?

    -er du stadig glad for det? (nu er det jo lidt tid siden du skrev ovenstående).

    Venlig hilsen,
    Charlotte

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • theinsider

      Hej Charlotte.

      Jeg har ikke fået laser i lang tid, men jeg var rigtig glad for det. Mit problem var bare, at jeg fik udbrud hele tiden, så vi nåede aldrig i bund. Jeg vil meget hellere anbefale AK peelinger, på Akademikliniken i København City. Det har reddet mit liv ; )

      Dejlig weekend.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIESEL // SKINZEE..