Beauty // lige nu tester jeg..

ticket to heaven// med mor på job..

For et par uger siden var jeg inviteret til et TICKET TO HEAVEN event, men skæbnen ville at Mr. M var ude at rejse (ikke at det er usædvanligt) men så var der jo et problem.. Hvad med BumBum? Tænkte så må jeg tage hende med – godt nok var eventet i Vedbæk i deres butik. Men mente godt at hun ville kunne klare det. Så på med rygsækken at de havde været så søde at sende til hende – så hun havde en taske til børnehaven. og klar parat var vi til at drage afsted – hånd i hånd, bedste venner (eller ihvertfald når det lige passer hende og hun ikke har planer om at flytte hjem til mormor) drog vi afsted, i det stiveste puds.
20130516-162355.jpg
Hun var så eksemplarisk at have med og jeg var faktisk mucho stolt af hende – for i bund og grund ikke for børn det arrangement, men de havde været så søde at sige at jeg måtte tage hende med, det var jeg meget taknemlig for.

Vi fik en gennemgang af kollektionen og en meget informativ gennemgang af kvaliteter, hvilket er super nyttigt når man skal ud og købe vintertøj til sine børn igen (men nu vil jeg gerne have sommer, TAK) Jeg vil helt klart have det i mente næste gang.

TICKET TO HEAVEN blev startet af Hans Peter Høeg Larsen i 90´erne – og har siden da vokset sit stort fra at starte med en dun jakke. Kollektionen er kæmpe stor – selvom det er de samme modeller, der går igen i hver “historie”, der kan du få alt i alle farver og print. Det tilsammen gør en sælger som mig, meget lidt misundelig – for der må blive slæbt en del når den skal fremvises i butikkerne. Been there done that.

TICKET TO HEAVEN BELLA? PICK

Efter det hele var slut, fik Bella lov til at vælge lige hvad hun havde lyst til i butikken – jeg har aldrig set så meget julelys i øjnene på hende før (og det er altså ikke fordi at hun aldrig får noget, trust me) … Men valget faldt på denne jakke med matchende termo bukser, hvilket moren var godt tilfreds med.. Hun er i hvert fald meget meget stolt og det er jo det der gælder og hun havde nydt aftenen i fulde drag og var mega stolt af at hun havde været med sin mor på “arbejde” – selvom hun dog stillede mange spørgsmål til hvad det egentlig var at mit arbejde gik ud på og hvorfor mit arbejde kunne være bare at sidde og kigge på tøj? Ja, det har hun jo ret i. Prøvede at forklare hende det – hun lod vidst bare som om at det gav mening.. Søøøød, vil ikke få sin mor til at føle sig dum.. (dog kun denne ene gang, det nok kommer til at ske.. For eftertiden bliver jeg bare den MAX pinelige mor..)

Da jeg kom hjem idag, stod der endnu en gave til Bella ude foran døren.. Okay som i høster max at moren har en blog.. Hvor er min gave? Hun stjæler mit rampelys.. møgunge.. get out of my light. Ej, jeg syntes det er så dejligt at hun får sendt ting, hun elsker elsker elsker pakker og hun sætter lige så meget pris på det som jeg selv gør.

20130516-200245.jpg

20130516-200300.jpg
De havde sendt hende en sommer pakke, med toilet taske, mobil holder, armbånd, solhat etc. Så hun kan blive sommer klar når hun skal til Syd Frankrig, så det kommer jo som sendt fra himmelen.

Tusinde tak til TICKET TO HEAVEN for at “begave” min datter – den heldige rad.

2 kommentarer

  • B

    Altså Rikke hvis jeg havde vist det før selve dagen var jeg kommet derind. Jeg bor lige udenfor Vedbæk…
    //B

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ej er det rigtigt.. ? Det kunne da have været rigtig hyggeligt.. 😉 Det ville jeg have syntes var sjovt 😉

      Dejlig dag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty // lige nu tester jeg..