HAPPY TUESDAY..

OUTFIT // THAT JACKET AGAIN..

Ja, det er rigtig i har set dette sæt før… Lige her 😉 Men syntes lige i skulle have full length billed af sættet.

Jeg har fået mange spørgsmål ang. min jakke.. Jeg er også selv vildt glad for den – jeg købte den sidste år i H&M til 50kr på udsalg. Det er en af de køb hvor man tænker “Yeeeeeesssssss”… og man bare ved at man kommer til at blive glad for den i mange mange år.
For mig og i min garderobe der gælder det ikke at ting skal være dyre for at jeg beholder dem i lang tid. Jeg har faktisk sjældent dyrt tøj.. I dette gælder jeans, T-shirts, toppe etc. Jeg shopper som regel altid i ZARA, H&M, VER MODA, SELECTED FEMME & TOO GOOD TO BE BASIC.Elsker at sysle rundt mellem stativerne og finde “treasure items”… Jeg kan godt lide at have nogle key ting i skabet, som jeg ved er kvalitet, så som en dejlig taske, en skindjakke, et tørklæde og sko. Men mine jeans passer jeg bedst fra VERO MODA og H&M – de har god streetch som er perfekt til mine fødedygtige hofter alle andre gnaver.
Zara laver altid fede skjorter og kjoler. H&M har god basis ting toppe, t-shirts, jeans etc.
Selected Femme der får jeg kvalitet og prisen går hånd i hånd, du får præcis det du betaler for – design. Jeg får så meget for pengene og er mucho glad for de nye items jeg har i skabet, incl. disse bukser.
TGTBB… Hvad er der og sige som jeg ikke allerede har gjort.. De er FAB’.. Jeg elsker at jeg får mere end hvad jeg betaler for – kvalitet, god service, pæn indpakning og f****** fantastisk tøj. Bum.! Jeg bruger mærker til det der fungerer for mig – og er ikke en textil snob… Jeg kan ikke sige at jeg ville ønske at jeg havde råd til at shoppe i de dyre butikker, for jeg ville ikke gøre det alligevel. Jeg elsker de steder jeg shopper, for det de kan gøre for mig.
Jeg har været så mange år i modebranchen at jeg ved hvad tingene koster – og det koster ikke det vi giver for dem. Jeg er virkelig dårlig til at gå ind i en butik og give 700kr for en T-shirt – for jeg ved at jeg ikke bliver 700 kr gladere for den end for den som koster 59,95 i H&M. Vi bliver nogle gange snydt og betaler kun for mærket.. Nå det så er sagt, så er der også klart en grund nogle gange at tingene koster det de gør, hvis man tænker på miljø, hvem der laver det, børnearbejde etc. Men en hvid bomulds T-shirt er sgu til tider en hvid bomulds T-shirt.

Hvilken mærker er dine favoritter..?
H&M JACKET

SAINT LAURENT SHOPPER

GIFT FROM KAT

MINNATONKA
Jacket H&M // T-shirt ZOE KARSSEN (Gave fra Kathrine) // Pants H&M // Flats MINNATONKA // Bag SAINT LAURENT // Jewels Stine A // Daisy Copenhagen Female sign // Bracelet APROSIO & CO..

10 kommentarer

  • Sabina

    Som altid ser du top godt ud! :o)

    Jeg går sjældent i ovennævnte butikker, men generelt går jeg faktisk bare sjældent i butikker irl. Jeg er slet ikke til det med alle de mennesker, og især ovennævnte butikker har jeg været rigtig uheldig med dårlig service. Jeg magter ikke at bruge tid på at finde tingene når de skifter pladser osv. – hahaa faktisk er jeg ret umulig til det med at shoppe i VIRKELIGE butikker 😀

    Jeg har dog tøj fra ovennævnte, men det er som du nævner “fund”, og dem er jeg bestemt ligeså lykkelige for, som mine dyre ting. Prisen betyder intet for hvor meget jeg værdsætter tøj, sko osv.

    Men også fordi jeg er så glad for mine ting, betyder holdbarheden rigtig meget, og der er min erfaring altså at pris og kvalitet ofte hænger sammen.

    Nåh men til dit spørgsmål i stedet for min talen-uden-om at jeg oftets handler dyrt, er vel kvinde ;o)

    Jeg går mest med Malene Birger, er nok det mærke jeg ejer aller mest af! Dernæst Munthe og Sand. Ejer som sagt også h&m sager (mest børneafdelingen grundet farver og palietter haha), men det hører nok sjædenthederne til. Flere af de overkommelige mærker laver fede ting, ser dem på i andre hele tiden, men jeg er ikke god til at bruge tiden på at lede og lede. De butikker jeg handler i kender mig, og de står altid klar til at hjælpe – win når man ikke synes om at shoppe, men kun om at have tingene!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alexandra

    Jeg er helt vildt med det du skriver Rikke. Det er så forfriskende med en blogger der skriver rent ud, at tingene rent faktisk ikke koster det vi giver, eller “praiser” alle de dyre mærker. 🙂 Mine egen favoritter er H&M (Det siger sig selv), Monki (De har mange anderledes ting) og så selvfølgelig Zara (Når jeg kommer i nærheden af en, den har vi ikke (endnu) i Odense) 😉
    Tak for en dejlig, ærlig, inspirerende blog. Du er altid en fornøjelse.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Alexandra.

      Nej Oooodense.. har ikke ZARA men “vi” får COS… Wuhuuu.. Det tror jeg tilgengæld bliver et hit. Der sker sgu noget på Fyn. Vi har sågar fået H&M i Nyborg.. det troede man jo aldrig ville ske. But it did.. Wuhuuu.. 😉

      Dejlig du følger med

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Andersen

    Hej
    Jeg er vild med american vintage, too good to be basic og stig p, når det gælder basis i en god kvalitet. Når jeg skal skeje mere ud men det stadig skal være til at betale så er ganni og mads nørgaard rigtig gode, og når det skal være helt fantastisk sværger jeg til heartmade, isabel marant og iro….
    / pernille a

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Jeg er til dels enig med dig, men jeg kan mærke, at det bedre kan betale sig for mig at investere fx 600 kr i en god silke t-shirt fremfor ti halv dårlige fra H&M. Dels fordi kvaliteten gør at den holder længere, og måske har lidt flere designmæssige finesser, men i mindst lige så høj grad fordi pasformen er bedre og holder sig sådan. Måske du bare har nemmere ved at finde en god pasform til din krop 🙂 Men derfor er det nu forfriskende at se highstreet mærker stylet til seje outfits, som du virkelig mestrer.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jensen

    Åhhhh, tak fordi du liiige trådte i jeg aldrig kommer til at eje den mega fede jakke fra HM!!
    Hrmff.. Misundelse er en MEGET grim ting! Men du er så lexi i den jakke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smukke Rikke 🙂 Virkelig et fint outfit 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • pernille

    Hej pæne Rikke,
    Jeg er helt enig i at Vero Moda, H&M, Zara mm. laver glimrende tøj – og jeg har meget! af det. Men nogle gange kan shoppeoplevelsen og servicen være så piv-ringe, at jeg faktisk godt vil betale mere for at shoppe et sted hvor jeg får en ordentlig service og ikke bare en vranten tonåring. Jeg kan godt lide Nue, Lovechild, Bruuns Bazaar, Nørgaard, Munthe og Zadig & Voltaire. Og Vero Moda, Vila, H&M og Zara.

    Forresten, hvordan går det med SPANX og at du måske ville forhandle det selv?

    God dag

    Pernille

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super spændende indlæg Rikke!

    Jeg plejer også gerne at kombinere high street med high end!
    Basis items, såsom jeans og t-shirts køber jeg gerne i en god kvalitet, fordi mine erfaringer viser, at de som oftest holder en del bedre, og der er ikke noget værre end t-shirts der er skæve efter to vaske eller jeans der er fire numre for store efter et par timers brug. Derfor giver jeg gerne 1200 kroner for mine grå og sorte jeans fra Acne eller Tiger of Sweden. Der ud over synes jeg at både Blake, Cos, FWSS og TGTBB laver noget virkelig lækker basis til overkommelige priser!
    De mere trendbaserede køb såsom printede skjorter og lignende, finder jeg gerne i H&M Trend afdelingen eller i Zara.
    Og når jeg køber fodtøj, overtøj og tasker plejer jeg også gerne at gå efter de lidt dyrere brands, for at opnå en ordenlig kvalitet og ikke mindst et tidsløst design – Bl.a. mine favoritter er min trenchcoat fra Burberry, min læderjakke fra Muubaa og min mini Brenda bag fra Alexander Wang.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har bestemt også ting jeg er meget glad for, som er købt billigt, men det er typisk genbrug, og ikke highstreet. Jeg ved godt at butikkerne på ingen måde giver det samme for tingene som jeg som forbruger gør (de har trods alt en husleje der skal betales, ansatte der skal lønnes osv.), men jeg har bare for mange gange købt noget billigt som så har set nusset ud efter et par måneder, og det magter jeg bare ikke. Min stil ændrer sig ikke længere drastisk, og når jeg køber noget vil jeg gerne have det holder længe, ikke bare en sæson, for jeg hader at skulle lave “erstatningskøb”, og jeg er ikke færdig med en ting efter et par måneder. Derfor giver jeg gerne lidt ekstra – men kun når det giver mening. F.eks. har min stribede bluse fra Filippa K holdt i et år nu og ser stadig ud som ny, selvom jeg bruger den minimum en gang om ugen. Min stribede bluse fra Gina Tricot, som ikke engang blev brugt lige så ofte, holdt et par måneder.

    Selvfølgelig rammer high street butikkerne også plet af og til – f.eks. har jeg en fem år gammel cardigan fra H&M der ser ud som ny trods massivt brug. Men det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, og jeg kan bare ikke overskue at skulle erstatte slidte ting konstant. Hverken for min egen skyld ift. hvor meget tid en kræsenpind som jeg skal bruge på det, eller af hensyn til miljøet.

    Jeg køber dog ind i mellem highstreet, når materialesammensætningen er i orden, og er storforbruger af genbrug, hvor måske en fjerdedel af mit tøj stammer fra. Men derudover, så foretrækker jeg altså de lidt dyrere mærker, grundet kvaliteten. Også fordi der, i hvert fald for mig, er en vis værdi i at vente og spare op til noget. Så er man ligesom helt sikker på, at man bliver glad for det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY TUESDAY..