ticket to heaven// med mor på job..

opfølgning // Depend nails..

DEPEND NAILS
Jeg har jo i de sidste måneder brugt DEPEND DIY negle sæt. Jeg har skrevet om det en del gange, men syntes egentlig at det fortjente lidt flere ord med på vejen. For jeg er vild med det – ikke så meget det at tage dem af, but what the hell… Det er jo ikke værre end så meget andet. Det er super nemt at lave selv og det tager ingen tid. Igår havde jeg knækket en af dem, da jeg skulle rykke rundt på nogle papkasser – så sleb jeg lidt  på den, for at fjerne det skarpe hjørne også lagde jeg bare et nyt lag af alt ovenpå neglen.. og vupti dupti – så var jeg klar parat. Hvis du ikke selv har prøvet det eller ikke har læst mine andre indlæg, så kan du finde dem her og her.. Jeg er virkelig virkelig glad for det og det får jeg ikke penge for at sige, men jeg har brugt 600 kr hver 3 uge på negle og den udgift er nu væk.. At den så er blevet erstattet af noget andet, det snakker vi så ikke om. Men et STORT 5 tal til DEPENDS DIY sæt.

Sorry for de skæve fingere. Wuuups. ; )

8 kommentarer

  • maria

    Gellack er bare nemt og lækkert! Ved du om der snart kommer nye farver i sortimentet?? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Maria.

      Nej det gør jeg desværre ikke.. Men jeg kan prøve at undersøge det.. For det gør der helt sikkert. 😉

      Dejlig dag
      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er også vildt glad for mit sæt. Bruger det tit.

    Men når jeg holder pause og får tid til at se på mine negle, så er de altså virkelig skrøbelige. Så jeg synes det tærer lidt for hårdt på dem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      I know.. Jeg kan godt se på mine negle at de er blevet bløde. Men det gælder alle produkter man bruger ovenpå neglene.. De har ikke godt af det. Men jeg bider negle hvis jeg ikke har det på.. Flot Rikke. Totalt teenage agtigt. 😉

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Jeg elsker depend sættet, men har ikke lige haft det i brug de sidste 3 uger. Fik jo lige negle på (havde jeg før i tiden ALTID) så det var fedt at få længde på.. Og tænk dig de er nogenlunde fine endnu efter 3 uger..Uden opfyldning.

    God pinse søde
    /H

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

    Er også glad for mit….men har det kun på en uge, så skaller det altså af, så bruger kun den lyse – og jeg tager det af ved at løsne det. Det cirkus med acetoner orker jeg ikke, og det kan negle heller ikke lide såehhhh det 🙂 Men nu skal jeg snart prøve CND Vinylux – det er jeg MEGET spændt på…jeg er også gammel neglebider, så neglelak er løsningen så jeg ikke sidder og roder med dem hele tiden (sååå pinligt). Er der nogen af Jer der ved om man kan købe større før- og efterrens? Evt. andet mærke syntes det er en smule dyrt….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har også sættet og jeg er også bare mega fan!
    Det holder en uge på mig, og jeg bruger 30-40 min. når jeg skal lægge en ny omgang på. Helt klar en forbedring i fordhold til den tid jeg brugte tidligere med alm. neglelak..

    Mht. nye farver skulle der komme nogen i midt juni 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Kun en uge? Bruger du meget vand på hænderne? Jeg kan snildt have mine i 2 1/2 uge… Øv for kun en uge. 🙁

      Glæder mig til at se de nye farver .. Wheeee

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ticket to heaven// med mor på job..