OUTFIT // HOS MUTTI..

NEW IN // ANNE VEST..

ANNE VEST
Har længe manglet en læderjakke.. ala en blazer men stadig med et statement og en attitude.. Jeg har kigget og kigget og jeg har ikke kunne finde noget som var mig. De var enten for tykke eller stive og gav mig ikke den der, sådan henslængt lækkert – afslappet og slet ikke tænkt over hvad jeg tog på typen… (selvom det havde jeg, mega meget)  Så da jeg så denne fra ANNE VEST vidste jeg bare at den skulle jeg eje. Noget ala min kan købes hos STRØM i Hellerup.

Den skal klart på når jeg skal møde Helena Christensen på Fredag, yup that´s true.. Hun kommer ind på Balthazar pga. et arrangement med Louis Nielsen… Wuup Wuup.. Det er jo stort. Har altid været helt betaget af hende og netop den der boheme stil hun har, det er lige mig. Så der skal der altså strammes ind og spændes op når Fredagen nærmere sig. Intet hår strå skal flyve i den forkerte retning, jeg skal være så “groomede” at selv Ole Henriksen ville være til skamme… Jeg skal have dobbelt SPANX på og push up bh, ik at der er meget tilbage at pushe i nogen retning – men man kan jo altid forsøge. Hun er så lækker at jeg ville overveje at være til piger.. 😉 Men stort bliver det, håber bare at jeg får et billede med hende. Please. Please. Please. X fingrer for mig.

 

8 kommentarer

  • Dina

    Sikke en smuk blazer! Hold nu helt op. 🙂 wow! Hvordan er AV i størrelserne? Små store eller almindelige?
    Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Jeg har den i en str. 36 og der sidder den pænt tight som den skal 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • magdalena

    Hej Rikke. Hvor har du købt din blazer henne. Den er jeg vild med.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Den er købt hos STRØM på Strandvejen i Hellerup 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dina

    Tak for svar. Jeg har dog lige et spørgsmål mere.. Din AV rulamsjakke er det den korte model som slutter over numsen eller fås jakken i en længere model?
    Jeg har kigget på nettet og jeg synes kun jeg kan finde lidt kortere modeller. Men måske jeg tager fejl 🙂
    Kunne godt tænke mig at jakken lige dækkede rumpen nemlig 😉
    Kh
    Ps. Du må du ikke outshine hende Helena for så er det ikke sikkert at du får dit foto 🙂 håber I får en god dag. Det bliver en oplevelse.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Dina,

      Min er den korte model – den er super. Men syntes nu alligevel den dækker det den skal. Jeg ved min veninde Julie, har den i den lange, men den er virkelig også fin 😉

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dina

    Tusind tak for svar :-D:-D:-D hvis der er noget med at gå op eller ned i størrelse så må du endelig sige til. Det er du jo insider i 🙂 Imellem tiden vil jeg finde mig et ekstra job og vente på at jakken kan købes igen. Vinterjakker er vel ikke i højsædet lige pt…
    Stort kram til hjælpsomme dig! Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Lover at informerer dig, hvis str.
      Ændre sig 😉

      😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // HOS MUTTI..