OUTFIT // ODENSE HAVN..

Når dagen bare ikke er lang nok..

20130507-200137.jpg

Her i huset er der bare ikke nok timer i døgnet. Så vi må ty til måder der får hverdagen til at gå op i en højere enhed. Der er ikke noget jeg hader endnu mere end og skulle hente Bum Bum i børnehaven og direkte hen og handle. For hun er træt og uoplagt – og det er faktisk også hammer synd at de efter en lang dag på deres “arbejde” skal med ud og handle – plus det bliver en magt kamp mellem mælkesnitter og chokolade mælk, det orker jeg ikke – så når jeg ikke kan finde tiden til at fylde køleskabet og mælken er ved at rende ud, så ved jeg at jeg kan trykke det hele hjem på nemlig.com Det sparer os for en masse tid og Mr M og jeg skal ikke skændes over hvem der skal handle hvad og hvornår – så er det klaret og aftensmaden kan komme på bordet uden at hele familien er uvenner.

20130507-201007.jpg
Det er super lækre ting at de sender – der er også altid en “lille” gave med (som i en hel plade Marabou chokolade) Ja, så bliver det svært at holde sin stenalder kur. Men deres service er rigtig høj og det betyder bare meget at man føler sig tryk når det er ting der skal i munden at man bestiller over nettet uden selv at have valgt sine jordbær eller har set datoen på rugbrødet.

Dette var hvad jeg skulle lave igår aftes, havde lige fået afleveret lækkert grønt og kylling som skulle på grillen.. Bare rolig nogle af tingene var hvad jeg ellers også havde i køleskabet.. for de sender ikke halv tomme varer 😉 Havde også masser af mælk, rygeost, havarti ost, parmaskinke og andet lækkert købt ind.

Jeg er meget tilfreds med deres service og de ringer også op og ønsker en velkommen til nemlig.com og spørg om kvaliteten lever op på de ting de har sendt. Det kalder jeg kundepleje. Jeg ved der er mange andre børnefamilier derude der ikke kan få deres tid til at hænge sammen – så er dette altså et godt alternativ. Det der er super ved deres side er at den gemmer de varer at man købte sidst – så du har faktisk en favorit liste som du bare kan trykke “genbestil” på.. virkelig nemt. De har også altid en tilbuds liste med ting de kører kampagner på, jeg fik feks. en Riesling til 25 kr – det kan man jo ikke lade vær med når nu endnu en helligdag nærmer sig.

Hvis du skulle få lyst til at prøve det af eller se hvilken produkter de fører eller
om de lige har den mælk i plejer at drikke – eller pølsen i giver jeres børn med på madpakken. Så tjek deres hjemmeside ud nemlig.com..

 

5 kommentarer

 • Heidi

  Vi bruger også Nemlig.com og er så begejstret. Jeg har handlet der i et par år nu, og har kun oplevet super service. Som da de leverede lyserøde sutter (vi har en dreng) og jeg ringede og beklagede mig. De sendte en chauffør samme eftermiddag med ny pakke med blå sutter, og de lyserøde kunne jeg blot beholde. Dem fik min veninde til sin datter. :O)
  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg har også totalt optur over det altså.. Oj, det er nemt og farligt 😉 klik klik og pludselig Malaco mix … Av 🙂

   Haha..
   Dejlig dag søde Heidi.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Min mand og jeg handler altså også over nettet indimellem Og vi er kun os to egoister 😉 kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Dejligt at være egoister og det skal man fejrer 😉

   Dejlig aften.
   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Amen dejlige dig! Go aften hos jer oz 🙂 kh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // ODENSE HAVN..