OUTFIT // STRIPES & BLUE..

MEMORY WALL // SUMOPIX.COM

Bella billed
Vi flyttede ind i vores hus for ca 2 1/2 år siden og det har været en rigtig stor udfordring for os idet at vi intet selv kan lave.. Eller. Mr. M er på en pæn måde sagt, ikke så handy. Host. Så der er mange ting der skal laves, når man rusker i sjælen på en gammel kvinde – så begynder alle fejlene at komme frem.
Men vi begynder så småt at komme til bunds på listen, så vi kan koncentrerer os om at dekorerer i stedet for at reparerer. Vi har aftalt at vi vil lave en hel billede væg ude i gangen, som er billeder af Bella, ferier og familie etc. – Men det skal ikke være hvilken som helst billeder eller rammer, der er skal være en god symmetri i det.

Så da jeg blev anbefalet Sumopix.com – der blev jeg helt nysgerrig – jeg kunne med det samme se da jeg tjekkede deres priser at det var faktisk super fair – for jeg har tit fået fremkaldt store billeder til bedsteforældre og familie til gaver og det er altså ikke helt billigt. Men her der får du det trykt på et lærred og efter 3-5 dage så har du din bestilling. Sådan en service det er noget at jeg kan lide.
Det er virkelig nemt, du loader bare det billede at du ønsker at få trykt og skalerer det efter hvor på lærred det skal være. Bestemmer om det skal være sort/hvid eller farve. Betaler. Bum og du har bestilt et billede. Der er ikke alt muligt uoverskueligt der skal udfyldes etc. det er lige til.
Nu har jeg prøvet det af og har været så tilfreds med resultatet at jeg helt klart vil gøre det med de andre billeder at jeg skal have lavet. Det er bare sådan en super gave ide og også til privat brug.

Mit billede kom selvfølgelig ikke med stjerner på, det er Mr. M der ikke vil have at BumBum skal vises på bloggen – så det må jeg respekterer .. og plus, så passer stjerner meget godt til hende. 😉

Bestil dit billede hos Sumopix.com og få et ligeså smukt billede som jeg lige har modtaget.

XX
R

3 kommentarer

  • Sara

    Jeg skal selv i gang med et “mindre” billede-projekt, så den anbefaling er utroligt kærkommen! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Virkelig Sara, De er så smukke de billeder at de laver. Det er helt klart. Du burde se mig – jeg havde så meget optur over det da det kom. Glæder mig til at det skal hænges op. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Haha. Jeg kan lige se det for mig!
    Jeg må få overtalt kæresten til, at det skal være blandt vores næste bolig-indkøb! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // STRIPES & BLUE..