SALE // ALLEZ ALLEZ

MEGET STOLT OG BEÆRET..

Jeg og bloggen er blevet kåret til ugens blogger hos jegelskermode.dk – hvilket jeg er super stolt af. Det er min første kåring som noget – og helt klart den jeg kommer til at huske om 10 år når jeg stadig står og viser mit trætte korpus frem på bloggen 😉

Indlægget kan du læse under billedet eller finde jegelskermode.dk her.

Ugensblogger-theinsider

Denne uge står søde Rikke bag ugens blog ? en blog fyldt med humoristisk tekst, gode outfits & højt humør!

The Insider er en forholdsvis ny blog med kun 5 1/2 måned på bagen. Selvom bloggen officielt først gik i luften d. 16. December, påbegyndte Rikke allerede arbejdet på bloggen sammen med ACIE tilbage i September 2012. Tilbage i Februar 2012 var Rikke involveret i en større ulykke, hvor hun blev kørt ned som fodgænger, hvilket har betydet at jobbet som kørende sælger indenfor modebranchen, som hun havde praktiseret de sidste 9 år måtte droppes pga. et knust ben & slag på hovedet. For at holde sin interesse indenfor modebranchen oprettede Rikke denne blog ?Jeg havde rigtig meget tid til at tænke over livet og hvordan jeg ville prøve at stadig være en del af modebranchen og samtidig få et budskab ud. Jeg brugte bloggen til at træne mit hoved ? for jeg havde efter slaget svært ved at huske ord, stave ord og havde brug for at få hovedet igang.?

Emnerne & indholdet på bloggen:
Rikke bruger bloggen til at drøfte flere forskellige emner, hvor hun skriver om alt fra outfits til livet med børn. ?Jeg bruger altid mine outfit billeder til at knytte en historie til ? det behøver ikke at handle om selve outfittet. Det giver mig en mulighed for at dele en holdning, en tanke eller en følelse at jeg har. Så er tøjet egentlig bare en bonus.? Man finder oftest 2-3 indlæg pr. dag på The Insider, da Rikke finder det vigtigt, at der altid er noget nyt, når læserne kigger ind forbi. Hun syntes blandt andet selv, at det er dejligt når der er flere nye indlæg pr. dag på de blogs hun følger. De indlæg hvor hun viser en personlig side af sig selv, er også de indlæg hun får bedst respons på.

Redigering & inspiration:
Rikke bruger programmet GIMP når hun redigerer billeder til bloggen. Hun tilpasser dog kun billederne til bloggens bredde ? intet andet. ?Jeg vil have at når folk ser mig på gaden, så er det pigen på billedet de ser. Intet hokus pokus.? Rikke bliver i hverdagen inspireret af flere bloggere, der da som hun også siger, er så mange dygtige piger derude. Men ACIE er en god inspirationskilde blandt andet pga. hendes humor & selvtillid (evner som Rikke også selv besidder, hvis jeg selv skulle sige det! ? så ved du det Rikke). Derudover ser hun også op til blogs som Toogoodtobebasic, minimized.bloggersdelight.dk, fashionbysobczak.dk & Lionsandwolves.com, som alle ifølge Rikke, besidder noget helt specielt.

Anderledes indsigt & fremtiden:
Rikke ser bloggen som hendes live-dagbog, hvilket også betyder at hun godt kan lide at sætte fokus på de ting, som andre måske finder tabu og dermed vise hvordan livet ser ud, når man er en 30 årig kvinde med en god sans for selvironi. ?Jeg ved der er så mange gode piger derude, så jeg kan ikke slå mig på bare at være endnu en der viser tøj frem.?

Hun har store planer med bloggen og håber at den fortsat vil vokse sig større som den allerede er godt igang med pt. Rikke kunne godt tænke sig at deltage i et designsamarbejde, hvor man f.eks. kunne designe en taske eller noget i den dur. Derfor har hun også spændende planer sidst i juni, som hun glæder sig til at kunne dele med sine læsere & interesserede. ?Jeg har ikke bare bloggen for sjovt og lige når jeg har 5 min. Jeg tænker blog hele tiden. Jeg sørge for at hele tiden være opdateret så jeg har noget at jeg kan dele med mine blog veninder (dem der læser med)? Jeg bruger rigtig mange timer på det hver dag og også tid jeg tager fra min familie. Så jeg mener det her meget alvorligt og det er ikke bare en leg.?

Bedste tip til nye bloggere:
Find en der kan hjælpe dig med at starte den op og få den til at spille fra start af. Man skal ikke gøre noget halv hjertet. Jeg havde ikke været her idag med bloggen hvis det ikke hvad været for ACIE.. Jeg skylder hende al æren for den. Hun har været den største hjælp når jeg har været umulig, uduelig og så lidt teknisk. Så skal man være sand mod sig selv, ikke gøre ting at man ikke kan stå inde for og huske at have hjertet med i det. Ha´det sjovt og husk at nyd det ? det går så hurtigt.

I kan finde The Insider her og nyde Rikkes gode sans for humor ? hun er bestemt et besøg værd!

20 kommentarer

 • Lene

  Du fortjener det sg*
  TILLYKKE

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tusinde tak lene, det var sødt af dig 😉

   Dejlig Weekend – håber også solen skinner der hvor du er 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Terkelsen

  Tillykke med det, synes det er en super fed og inspirerende blog du har- og så har du god humor;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise JC

  Stort tillykke søde Rikke.
  Din blog er den eneste, jeg følger fast. Du har bare noget helt særligt. Håber du fortsætter i mange år!
  Virkelig fortjent; og hvor er det stærkt hvordan du har rejst dig efter den ulykke. Det kræver en power woman

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Endelig, det fortjener du 110 %. Elsker din blog og din hudløse ærlighed. :O) Du er helt klart i min TOP 5 over fantastiske bloggere. :O)
  /Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har en rigtig fin blog og de har helt ret.

  Jeg synes faktisk ikke kun du er UGENS blogger, men årets blogger og det vil jeg gerne nominere dig til.

  Din selvironi, din humor og fingeren på pulsen, er noget af det der gør, at jeg tjekker ind hos dig dagligt. Og nogle gange kommenterer…

  Jeg håber du får gang i så mange samarbejder, at du næsten ikke kan vælge. Du har hovedet og hjertet til det.

  God weekend.

  Kh
  Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke sødeste Rikke, det er SÅ fortjent!! – Jeger jo riiiiimelig fast læser efterhånden, og er dybt afhængig!!
  Og nøj hvor er jeg beæret over at være nævnt! – Sådan virkelig stolt 🙂

  Tusind tusind tak, og tro mig, jeg bliver hængende… Men først skal jeg lige have læst The Insider for de sidste par dage hvor jeg er kommet bagud,

  Ha’ en fantastisk weekend smukke unge pige (også uden botox!)
  Kram W

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Fugman

  Tillykke Rikke – godt gået 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tusinde taaaaaak.

   HVa skal vi snart have den kaffe? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Hurrraaaaa Rikke! Kæmpe tillykke og keep up the good work – og credit (ala street) til Acie for at få dig igang, det er jeg personligt rigtig glad for – er jeg sur og tvær, skal jeg sgu bare suse en tur forbi dig 🙂 Fuldt fortjent….ser frem til de næste mange år. Hvad kan det ikke blive til? 🙂 Loves Janne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha… HVor er du sød. Jeg er glad for at jeg få dig til at smile og underholde dig med når jeg har en dårlig dag – så er min mission jo opnået 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  YEAH! Støtter Max den kåring – super fortjent.
  Kære Rikke, det er en fornøjelse at vi må være med i dit liv og ælsker din måde at fortælle og kommentere på. Dejligt at se hele mennesket Rikke – hun er sq ligesom os andre med dårlige hårdage og tøjkriser 😉

  Tillykke med denne anerkendelse!
  You rock Girl!!!
  God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Wheeeee..

   Søde Helle. Hvor er du bare sød. Det er jeg så taknemlig for. Det tror jeg er vigtigt at man viser – for ellers bliver alt ting så “Hollywood” agtigt. Og det får jeg selv press over. Vi har sgu alle hård mave til tider og fedtet garn. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • du fortjener det hele snutti og tusind tusind tak for linket.. jeg er meget beæret <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg havde jo skrevet meget mere om dig, men interviewet blev cuttet ned ;(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Bravo Rikke, vel fortjent !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  You go Riksen! Stort tillykke – jeg nyder at læse med hver dag!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ej hvor er du sød. Det er jeg glad for. Håber at du bliver ved med at komme tilbage. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALE // ALLEZ ALLEZ