DOBBELT OP PÅ MIG!!

HAPPY TUESDAY..

ÆBLE TRÆET DER PISSER MIG AF
NABOENS ÆBLETRÆ ER FUCKED UP
Go´Morgen.

Okay, naboens æbletræ begynder og pisse mig af. grrrrr. Hva sker der for at det har æbler langt ind i vinteren, men kun på den ene side – og nu blomstrer den så på den anden.? Det er jo et freaky træ. Hver morgen når jeg står op, så står jeg og kigger på det. Det giver bare ingen mening – det har bestemt sit eget liv, tænker tit at de må have begravet nogen under det verdamte træ, for ellers kan det da ikke opføre sig sådan.
Er der nogen der er eksperter og har grønne fingre.? For jeg kan slå selv en plastik blomst ihjel og hjemme hos os der er det kæresten der passer haven – Jeg har sagt at hvis han ikke passer den, så ringer jeg til et firma der kan komme og leverer en lastbil fuld af asfalt – I don´t go green… Det er bare ikke mig – måske det kommer med alderen, men lige nu har jeg mere perlesten på min ønskeliste. 😉

Håber i havde en god Pinse sammen med familie, venner og med masser af god mad og Eurovision. Hvor cool var det lige at vi vandt.. Wuhuuu. “Go Emily – og hendes teardrops”… Så hoster vi næste år – lad os håbe de kan blive enige om hvor det skal holdes. Herning eller KBH. Jeg stemmer på København – har prøvet at skulle kæmpe mig igennem Herning by, til Madonna. NEJ tak, det gør jeg ikke igen. Men så igen, jeg ville nok ikke tage hen og se Eurovision, anyways.. Men håber de bliver enige.

Dejlig dag.. (hurra for kort uge)

XX
R

5 kommentarer

 • Camilla

  Hej Rikke, elsker din blog. Mht. træet, så er det fordi det er podet. Metoden går i sin enkelhed ud på at tage en gren eller knop fra den sort, man ønsker at formere og forsøge, at få den til at vokse sammen med det træ man har valgt skal danne roden.
  Hilsen nørden:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Jeps, nogle køber bare en grundstamme og poder så selv grene, fra de sorter de vil have, fast på stammen. Ret smart, og derfor træet opfører sig uens!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Shit du må komme hjem til mig og hjælpe mig med min have, for jeg ved intet.. note 2 my self– må tage et “grønne fingre kursus” 😉

   Dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har heller ikke grønne fingre, men min have kom med et træ, der ser fuldstændig lige sådan ud. Det er også podet – der er madæbler på den ene side (de er først færdige i sept / okt) og spiseæbler i den anden side (de er klar i sensommeren). Det er freaky! Lige nu blomstrer spiseæble-siden….

  mvh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  De andre kom mig i forkøbet. Har tænkt hele dagen på hvad det nu var det hed. Havde rent glemt ordet “podet”, for det var også det jeg tænkte med de to forskellige sorter på ét træ. Og jeg har ikke engang grønne fingre (det behøver man altså ikke at have bare fordi man har læst til agronom!)- jeg ved bare sådan nogle ting. Fordi jeg er fra landet….
  //B
  Ps: den der stribede sag fra Selected Femme ik? Den har jeg også købt….Hvad skal man ellers foretage sig en regnvåd tirsdag aften når nu ens TV signal for anden aften i træk er væk…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DOBBELT OP PÅ MIG!!