OUTFIT // STRIPES AND GRAAAAWL..

AUCHHHHH..

STRIPES LINDEX
Som i ved så var jeg henne og få botox igår. Auchh. Det gjorde altså lidt ondt. Jeg var sikker på at de ville bruge trylle creme aka. emla for at være mere skånsomme overfor min stakkel pande. Det gjorde de så ikke. Nå jeg måtte bide det i mig. Det tog jo ligesom også kun 10 minutter og de 5 af dem brugte jeg på at fortælle hvor lammet jeg ønskede at være i panden.. Efter jeg havde sagt giv den fuld skrue – der gik hun igang og lavede 10 små huller i huden med den mindste kanyle at man kan tænke sig. Bagefter lignede det at man var blevet stukket i panden af en bi. Men kort tid efter var det væk igen. Men kan ikke se resultatet før om nogle dage. Men jeg har lavet et før billed – så jeg mangler bare et after…!

Så snart at man kan se et resultat – så kommer det på bloggen. Hep Hep for Botox. Længe leve ungdommen.

12 kommentarer

  • Tina

    Bliver spændende at høre og se resultatet Rikke – jeg trænger altså også til at blive strukket lidt ud – og eftersom jeg kan høre, vi sætter fødsler i samme smertekategori, tænker jeg, hvis du kan holde det her ud – må jeg altså også ku’! :-))
    Kh Tina

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Jeg gør det bestemt for flere grunde, for at kunne slappe af i ansigtet da jeg er sindssyg lysfølsom efter min ulykke. Så jeg kniber øjnene sammen hele tiden og slapper aldrig af, det gør jeg spænder helt ned i kæben og giver en rigtig øv hovedpine. også selvfølgelig for at rette mine meget kraftige mimik ud.

      😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabina

    Hahaha du er simpelthen den sejeste kvinde! :o) Glæder mig til at se efter-billede, du ser jo top ung ud i forvejen ;o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      😉 Elsker da at blive kaldt den sejeste kvinde i verden … Wheeeee. Toppen. så snart at eliksiren træder i kraft og jeg ikke kan bevæge kraniet så skal jeg nok poste billeder 😉 Promise.

      😉
      Dejlig dag sabina
      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er lidt nysgerig om det botox 🙂 Det er helt okay hvis du ikke vil svare og det respektere jeg 🙂 Jeg har ikke nogen holdning til det andet end at jeg ikke vil turde selv og gøre det fordi jeg er skide bange for at det er gør mega ondt. Men hvorfor vil du gerne have det og gør det ikke ondt?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      haha.. der pelejer ikke at være noget at jeg ikke har lyst til at dele 😉 Jeg gør det for at kunne slappe af i hovedet – jeg har mange spændinger og kan ikke tåle lys efter min ulykke. Så det hjælper mig med at kunne løsne op så jeg ikke har så mange spændinger.

      😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det lyder ikke rart med de spændinger og så er det da godt at der er noget der hjælper på det 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Det gør det klart, så det er ikke kun for at ligne dem fra HollyWood fruer at jeg gør det … Fniiis 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

    Hej. Er lidt nysgerrig på botox (35+). Glæder mig til at se forskellen og vil spørge dig om pris og hvor længe en behandling holder?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      De siger at behandlingen gerne skulle holde en 6 måneder. 😉 Men kroppen har jo sin egen vilje, så måske holder den 12 måneder .. Lad os håbe det. 😉

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

    Åhhhh du må lige poste mht. hovedpine og botox! Det havde jeg helt glemt at det også hjælper på….win 🙂 Lider selv max af migræne (kontormus…stiv nakke, fucked skulder og arvet fra min mutti) HADER det! Det ødelægger SÅ mange dag…øvøv. Og tak forøvrigt! Yep damen her, ønsker sig nu så meget et par VANS efter årvis at have tænkt arghhhh det er sgu for skater agtige….nu craver jeg max 🙂 De så fine og KLÆDER dig! God bedring med hovedet! Kærligste hilsner Janne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Jeg kan se at det begynder at virke så småt. Jeg har mindre linier så det er snart på sit højste… Wheeeee… Længe leve BOTOX..

      Du skal da SÅ klart have dig et par VANS. Jeg elsker mine. Men jeg kan godt følge dig. På trods af mine mange mange år i modebranchen, så har jeg også altid lige skulle se tiden an. 😉 Men det er også okay – man behøver ikke at hoppe på alt.

      😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // STRIPES AND GRAAAAWL..