NEW IN // THE GREEN APPLE..

Typen der nægter at følge reglerne..

20130425-233949.jpg
Idag har jeg tilbragt aftenen her… Jaa.. Jeg er ikke så snerpet og jeg har også en bevar Christiania t-shirt. Jeg fordømmer ingen og nyder at komme derude når solen skinner og folk sidder udenfor og bare er i deres egen verden. Der er plads til alle og til hvem man er. Det bedste af det hele er at jeg tilbragte aftenen med min veninde Tillie. Vi spiste på den økologiske restaurant. Vi fik dog lidt kreativt mad og ville nok ikke kunne forklare hvad det i bund og grund det var. Noget der skulle være tomatsuppe, men den var så tyk at den kunne spises med en gaffel.. Det var egentlig bare bedst hvis man lukkede øjnene og glemte alt om hvad det var at man spiste.

Da vi gik, mente jeg jo lige at jeg skulle have et billed derfra.. NO PHOTO… Øhhh..what?? Flot Riksen… De bliver faktisk stik tossed hvis de finder ud af det.. Som i de tager ens kamera. Avs. Men heldigvis fik jeg det med hjem. Thank god. ; )

Vi fik også lige set hvor det offentlige bad var.. Man skal ikke ende på en sti man ikke kender, så får du altså en snabel lige “in your face”.. Ik at vi klager.. ; )

Sov godt til alle jer der stadig er vågen.
R

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // THE GREEN APPLE..