MOBIL COVER // PETIT LEGARTH..

THE INSIDER CHOKOLADE // MARABOU..

THE INSIDER CHOKOLADE1
THE INSIDER CHOKOLADE
Okay, hvor heldig er man lige… Wheeeee… Bloggen / jeg har fået min egen chokolade… Det er så meget optur.. Jeg hoppede op og ned da jeg kom hjem og fandt kassen ude foran min dør igår. Så er der alligevel nogen der tænker på THE INSIDER… Eller det gjorde søde Bianca i hvert fald. Hendes mand arbejder for Marabou og hun havde sendt ham en lille “hey, The Insider, fortjener da også chokolade” mail.. og det fik jeg.. jeg er meget meget rørt over at der er nogen der har siddet og puttet FORDI-VI-ALLIGEVEL-TÆNKER-PÅ-THE-INSIDER…chokolade, stickers på alt det chokolade. Måske skørt, men det var virkelig sådan en opturs følelse.. for det beviste jo at der var faktisk nogen der læste med på min blog.. Ja, jeg bliver mega sentimental, men det gør man når man oplever noget tragisk i sit liv, så sætter man pludselig pris på rigtig mange ting… OGSÅ CHOKOLADE.. 😉 Så tak til Marabou, tak til Bianca -og hendes mand, som fik vredet armen rundt på rygge, og blev bedt om at fremstille labels til mig. Det er stort meget stort.

Læs: Så laver vi den bare selv her

XX
R

28 kommentarer

 • Majken

  Lækkert, men hvad siger Thomas til det 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha…. tror ikke hans politik er at man skal fråde chokolade. Men kan ærligt sige at jeg ikke har spist et eneste stykke 😉 (Endnu) Skal vi snart have kaffe.?

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • OMG, hvor er det bare sejt! Man nænner da næsten ikke at åbne, spise og smide papiret væk, gør man? 😉

  Klem, Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Fie.

   Jeg har heldigvis fået 20 plader så jeg kan åbne lidt og gemme lidt 😉
   Jeg har ikke glemt dig, jeg skulle lige tykke lidt på oplevelsen. Så tro ikke jeg ikke tænker på dig. Men shit livet ændre sig hurtigt. but u know.
   Tænker på dig tit.

   Dejlig aften

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen Rikke

   Ok, med hele tyve plader, skulle der da være nok både at tage og gemme lidt af 😉
   I know, I know 🙂 – tænker også på dig og håber, du har det rigtig godt!
   Hav en herlig aften (det, der er tilbage af den ;))

   Klem, Fie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Fie pigen.

   Jeg håber at vi snarest får mulighed for at sidde og snakke- denne gang gik det ud på, fødselsdag, arrangement, begravelse etc. så tiden er bare fløjet.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det er for fedt Rikke, og selvfølgelig er vi mange der følger din BLOG. Du har en evne til at skrive, være nede på jorden og bundærlig. Og Rikke lov mig du forbliver med begge ben på jorden, nogle bloggere tror jo de er rock stjerner, og det fjerner deres fokus (mega ærgeligt) Bon appetit med den lækre chokolade. :O)Den et velfortjent.
  /Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Skat, jeg er fra 5800 Nyborg. Man kan tage pigen ud af byen, men ikke byen ud af pigen. TRUST ME!! Min kæreste har kendt mig i 7 år og jeg er stadig lige skør. 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Hvor er det fedt at høre, men jeg har nu heller ikke på nogen måde fornemmelsen af, at du mister jordforbindelsen. Du må være et skønt selskab at være i nærheden af.. Jeg griner tit når jeg læser med :O)
   /H

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det sætter de sikkert stor pris på, på dit job at du sidder og fniser med 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  STORT tillykke :o) Du fortjener den, som skrevet på insta! Men sikke en mængde chokolade hahaha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare sødt & meget genialt 🙂 Perfekt når du nu ellers blev nød til at lave din egen blogger-chokolade-med-sød-besked 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha… ja præcis. Jeg måtte jo lave det selv, hvis de ikke gad. Så Stort med blogger chokolade.

   Dejlig aften
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Tillykke med chokolade Rikke!!
  – Det har du og bloggen så meget fortjent!!! :-))

  Velbekomme ;-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Bovbjærg

  Lækkert med al den ckokolade 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Molly.

   Tusinde tak, jeg er også bare SÅ glad for det. 😉
   Dejlig aften

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise JC

  Mums. Skal du have hjælp? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg lover at jeg uddeler gerne chokolade 😉 Jeg er jo på sundkost, så det stemmer ikke helt overens med mit hoved og mund .. Verdamt

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha… Hvor er det godt – og fortjent!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Yeah hvor godt! Det er en suveræn flavour ‘insider’ varianten!! Enjoy!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Du kan jo komme og dele noget af det med mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle R.

   Uha tak som byder…. Desværre er jeg insulinresistent så jeg holder mig fra ar indtage sukkerholdige ting – men krydder du den med Latte eller lignende så er jeg klar 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Så giver jeg en latte 😉 men du r altså ikke Frk Grey… Sorry to say 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle R.

  Hehe den titel var gemt fra et tidligere indlæg 😉 glemte blot at ændre mailadressen.
  Det er en aftale – Latte kan altid nydes i spandevis!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hæhæ, du er en tosse, men det er da også på sin plads, at du fik din helt egen chokolade. Du er virkelig et frisk pust på min runde i Blogland, og jeg må indrømme at jeg synes du virker til at være MEGAsød. Helt uden at kende dig eller have snakket med dig irl. Håber du kommer igennem alle plader – ellers stik mig gerne én! Hæhæ.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Søde. Det var så sødt sagt, det håber jeg at der er andre der ser igennem skærmen også. Mit “problem” på bloggen er jo nok at jeg er som jeg er og den er så meget min live dagbog. jeg gider ikke pusle med mine billeder, krølle mit hår, virke som om jeg er sundere end jeg er.. for i real life er vi alle bare mennesker. 😉
   Jeg er glad for at du stadig er med på bloggen, det er så hyggeligt – plus du har fået mig til at smile mere jo… whaaaaa 😉

   Dejlig dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mente hvert et ord. 🙂 Har haft en ok dag på trods af at det i dag er 3 år siden jeg mistede min far til kræft. 🙁 Møgsygdom. Er lidt misundelig på dig og din (megaunge!) far, men det kan jeg jo ikke hænge mig i. Det er hyggeligt at følge en nede-på-jorden-blogger – prøver selv at vise hvem jeg er og ikke alt det facade, man ser rundt om i Blogland.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det er jeg så ked af at høre.. Det er en forfærdelig sygdom. Inden for de sidste par år, er der 3 på min alder fra vores gruppe af venner, der er gået bort 🙁
   Håber du kom igennem dagen, med lidt zumba og en sød kæreste til at nusse om dig.

   😉
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOBIL COVER // PETIT LEGARTH..