The Insider på bloggen hos TGTBB..

Så skinner solen..

20130427-144545.jpg

Fed vinkel at billedet er blevet taget i, det ligner jo slet ikke at jeg er Big foot.. Haha..! Nå men solen skinnede og jeg snuppede et par stråler mens den var der – man ved aldrig om det sner imorgen.

Idag skal vi til Hornbæk og grille hos Mr. M’s forældre – med hele familien samlet. Jeg stod for starters og jeg har lavet Lakse Rillette, ryge – gedeoste creme med purløg og Nutella nuss lavet på banan og kokos… (Opskrift kommer…)

Knit H&M TREND // Pants H&M // Bracelets Aprosio & Co …

12 kommentarer

 • Sabina

  Du ser da top godt ud :o) Dog kan jeg se din pointe med fusserne på billede 2 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja er det ikke sindssygt…? Det ligner jeg bruger 48 i sko… -fed vinkel… Not !!

   😉
   Nat nat
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tak søde … Man skal jo nå solens stråler når de er der 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det hyggeligt – Og jeg glæder mig til at se den opskrift 🙂

  Og hvor ser du bare fantastisk ud – Du ser simpelthen altid så glad ud Rikke! Du må være et fantastisk menneske at være i selskab med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det er sødt sagt.. Jeg prøver at være glad, jeg har jo livet.
   Men det kan altså også nogle gange være svært.. Men man skal ihvertfald bare gøre et forsøg på at være glad, så gør man sit bedste. Men jeg elsker at have det sjovt 😉 og når jeg har det så er det også fuld hammer.. 😉

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Rikke. Er det en udendørs sofa? Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Anne.

   Ja det er lounge møbler.. Den er ret stor sofaen. Vi købte den på en svensk hjemmeside http://www.trademax.dk/ men vi købte den slut på sæson – så den var på udsalg.. Optur.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   1000 tak. Hvilke model har i taget? Dækker i den så om natten eller når det regner?
   Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Vi tager puderne ind om aftenen, vi fik aldrig købt et cover.. Pis – men jeg kan ikke huske modellen, vi købte den for 1 1/2 år siden. Men det var den største de havde.

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Ser så dejligt ud, det er jo helt fantastisk at kunne nyde solen: Og endnu bedre når du har så fed en sofa at slænge dig i.. :O) savnede dig igår, du ville have hygget dig er jeg sikker på:O) Malsen lød til at hun nød selskabet med mine skøre tøser :O)
  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg er helt sikker på at jeg ville have hygget mig.. Det vidste jeg at jeg ville 😉 håber det var en dejlig aften.

   Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Insider på bloggen hos TGTBB..