MUSIC // MARIE KEY..

OUTFIT // SHREK PARTY..

Jeg fik desværre ikke taget noget outfit billed i Lørdags, da jeg crashed SHREK party – da det hele gik så hurtigt. Men jeg fik endelig taget mine ZARA bukser i brug – de sad fantastisk. Lige med engang SPANX under så følte jeg mig som en gudinde… ( …og dog..) men jeg havde det godt med mit tøjvalg – der er intet der ikke kan reddes med en gang SPANX. Så er man lige så spændstig som en 21 årig – stakkels min kæreste når det så kommer af. Det kan man da kalde falsk emballage… Men jeg elsker det simpelthen, det redder altid et outfit.

Skjorten er oversize og giver sådan en “jeg smider noget på og er ligeglad – attitude.“.. den passer rigtig fint til de loose animal bukser – det er meget boho – chic, det er lige mig. Kan faktisk bedst lide når alt er løst og ikke er særlig kropsnært.. det må man sige at dette sæt lever op til.. Perfection.

20130331-134110.jpg

Silk skirt EQUIPMENT // Pants ZARA // Bra Stella McCartney // Shoes GANNI // Bag ABABCO PARIS // Bracelets APROSIO & COSTINE A // jacket ANNE VEST (den kan i dog ikke se, men den havde jeg på til et fuldende mit sæt…

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUSIC // MARIE KEY..