I wanna move..

Long Day..

20130423-214145.jpg

Puhaa… Ligger i min seng og er helt udkørt. Det har været en lang dag idag. Idag har vi holdt begravelse – vi har begravet Bella´s oldemor.. Heldigvis blev hun 90 år og har levet et langt og dejligt liv, men det tager altid sådan lidt pusten fra en. Nok mest fordi det får en til at tænke på ens egne forældre, at der ikke må ske ens børn noget, livet efter døden.. og mange andre følelser at man ikke altid lige kan sætte et ord på.. Men vi sluttede dagen på Tisvilde Bistro med en 3 retters – totalt i oldemors ånd. Så hun har nok siddet om smilt ned til os. 😉

Dog glæder jeg mig til i morgen – der skal jeg “lege” med hende her.. Vi skal forbi Rützou og andre skønne steder, men skal nok poste billeder, så i kan følge med.

Sov godt…Zzzzzzzz
R

2 kommentarer

  • Heidi

    Kæreste Rikke.
    Kondolerer med olde, men hun har haft et langt liv. 90 år er en fin alder. Selvfølgelig har hun smilet til jer, og undet jer en dejlig middag.
    Knus H

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Tak søde, det er ok. Hun havde et langt liv, men det gik bare så stærkt. ;( Hun har klart smilet ned til os, for hun var totalt selvskabs papegøje.

      😉
      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I wanna move..