OUTFIT // THE EAGLE HAS LANDED..

LANA DEL REY KONCERT..

LANA DEL REYJeg er så bagud på opdateringer og mange har spurgt til LANA DEL REY koncerten, om hvordan den var.. – jeg har slet ikke fået fortalt jer om den.. (Keep up the tempo Riksen)

Det var jo bare manden og jeg der skulle ud og hygge os. Vi havde fået min mor til at passe Bum Bum. Vi startede med lidt sjusser inde i byen og bare nød hinandens selskab, det er så sjældent det sker. Også meget rart et par gange om året og lige tjekke om man rent faktisk har noget at snakke om – heldigvis var der masser af emner og ikke kun “du slår ikke toilet brættet ned..whaa whaa whaaa..”.

Vi drog mod koncerten og da kl var 20.00 var der en kø så langt at øjede rækkede at det magtede vi bare ikke at stå i, så meget betyder det ikke for os at stå forrest.. Vi kiggede på hinanden og på skuret hvor der stod Haven – det var åbenbart den lokale fodboldforenings “bar”. Vi slog os ned og fik lidt mere til ganen og ventede på at alt den madness ville gå over 😉
Da køen begyndte at forsvinde og kl var 21.00 gik vi ind og koncerten gik stort set i gang med det samme.

Det var et meget blandet publikum – eller måske var det egentlig bare os der var lidt off. Vi følte os i hvert fald ikke sådan helt draget af stedet, omgivelserne, musikken -ellers var det fordi at vi måske faktisk bare skulle have blevet i byen, spist dejlig middag og drukket os i hegnet som vi jo er så gode til.
Ideen var så god da jeg købte billetterne, men måske bedre som ide end i praksis. Jeg var helt vild med Lana Del Rey, da min lillebror spillede hendes musik for os og syntes bare det kunne være så cool at komme til koncerten, så skyndte mig jo at købe billetterne – og eftersom hun er nr. 1 mest Google kvinde på nettet. Googlede 707.000.000 gange – så tænkte jeg at det ikke kunne gå helt galt. Jeg syntes stadig at hun er virkelig god at lytte til på CD men det skulle vi bare have holdt det til. Vi er nok bare ikke sådan til stå op koncerter – nok sådan mere intim koncert med U2 i baghaven 😉

Men tænk sig at hun er googlede mere end Kim Kardashian, Britney Spears, Rihanna og Jennifer Aniston. det er da helt absurd, når man tænker på hvor kort tid man har kendt til hende – så stor stjerne status troede jeg faktisk ikke at hun havde. Men hvad ved jeg, på min Iphone er der kun Bella´s play liste – som hun selv har sat sammen, med Rosa fra Rouladegade, Rasmus Seebach, Nik og Jay, Burhan G mm. Hun er ret vild med musik, og vi har flere gange om ugen, hvor vi danser rundt i huset med Gangnam style på fuld hammer.

Jeg syntes at der er noget helt specielt over hende, hun har sådan en glød af power lady. Hendes stil er altid gennemført og jeg er ret draget af hendes skønhed.

LANA DEL REY

Hvis hun skulle til en Red Carpet Event, så tror jeg at hun ville tage dette outfit på.. Hun er altid meget daring i sin stil – med et hint af vintage, glamour og Rock and roll..

Lana del Rey født Elizabeth Grant, den 21. juni 1986 i New York.. OMG.. Jeg er jo ældre end hende.. Nu får jeg nedtur.. Tænk sig at jeg er ramt den alder, hvor jeg begynder at blive ældre end de sangerinder jeg lytter til. Nedtur med nedtur på.

Koncerten endte med at vi efter 6 sang – hoppede ind i bilen, drønede ind til byen på CONGO og fik et par gode flasker vin med vores vennepar, der altid er med på noget sjov.

De lavede jo en ekstra koncert, fordi den første blev udsolgt på ingen tid. Var der nogen af jer der var til hendes koncert?
Der var nogle anmeldelser der ikke var helt fair – nogle gange tror jeg at de bevidst sender nogle anmeldere ud til koncerterne, hvor det slet ikke er deres musik smag – bare for at få lov til at lave et indlæg om opkast og negative ord valg. Jeg er super fair i min tankegang omkring koncerten, den fejlede ikke noget – det var bare ikke for os (måske jeg skulle have været mere beruset) -Men jeg er bare mere en Medina pige. Hende glæder jeg mig til gengæld til at se i Oktober til intim koncert (dog ikke i min baghave) men i DR´s koncertsal.. tæller dagene.

Hvis du ikke var til koncerten, så kan du læse anmeldelserne fra koncerten her

2 kommentarer

 • Michelle

  Min søster og jeg var til koncerten i forum, vi havde en oplevelse af at kunne gå direkte ind og stå ude i siden, der var forbavsende god lyd hvis du spg mig. Vi mødte nogle andre der havde siddepladser de sagde at der havde været så dårlig lyd. Angående din oplevelse af tap 1 synes jeg heller ikke det er det beste koncertsted, var der til Robyn og hun var så god men der var bare noget over tap 1 som koncertsted der ikke fungerede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg tror det var lokalet der blev sådan lidt koldt – så stemningen var der bare ikke… 🙁 øv!!

   Men dejligt i nød den – jeg glæder mig bare til Medina 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // THE EAGLE HAS LANDED..