HAR DU EN IDE - ET ØNSKE - EN FAVORIT..?

Godmorgen mandag..

20130422-083338.jpg

Godmorgen og god Mandag..

Så er BumBum og jeg kommet hjem fra Fyns land. Det var nogle dejlige dage og hyggeligt at være hjemme ved mormor (moaar). Man når bare aldrig det man gerne vil – og jeg var jo hjemme pga. min veninde Eleni’s fødselsdag, så tidsmæssigt er man lidt presset og mange af de dejlige veninder jeg har, nåede jeg ikke at se.

Det er sjældent at jeg kommer hjem, men jeg savner det oftes rigtig meget. Selvom jeg er fra en lille by, hvor alle kender hinanden – så ligger byen mig tæt på hjertet. Det er altid de samme man møder, men så ved man også at man er ” in it” for en ordentlig party. Jeg tror dog at de snakker endnu, for jeg ankom jo i mine glimmer shorts og frynse jakke… Haha… Kan stadig se deres blikke. Men så har de da den på nethinden..

Da vi skulle hjem igår, skulle alle vores ting pakkes sammen. Billedet er vist tydelig tegn på at I don’t travle light. Hvordan kan man have så meget bagage når man skal være der i 2 dage? Men en pige på 4 år har jo også brug for en masse…. For jeg er jo ret beskeden… ; )

Håber i får en dejlig dag – outfit billeder kommer senere.

Xx
R

6 kommentarer

 • Ha ha, så tør jeg slet ikke tænke på hvordan din bagage ser ud når du rejser udenlands 😉
  Håber du havde en dejlig weekend <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jamen det værste er jo at jeg nok ville pakke det samme, hvad sker der for at man ikke kan vælge.. Typisk mig altså.. 😉 Folk på min mors vej der lurer også helt vildt når jeg kommer og begynder at tømme bilen..

   How is Spain.. de heldige kartoffel ?

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt jeg nyder det, det er på mange måder hverdag da jeg laver noget arbejde mens jeg er her – men en rigtig god form for hverdag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ikke et dårligt sted at arbejde – men vi savner dig her i DK 😉

   Nyd varmen søde.

   Kys
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Griner, hvor vildt med alle de tasker til 2 dage. Har I eget fly når I rejser til udlandet mere end en uge hi hi??
  /Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det er SÅ pineligt – M lurede også bare op mig og rystede på hovedet da vi kom tilbage.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAR DU EN IDE - ET ØNSKE - EN FAVORIT..?