CASHMERE.ANIMAL.VANS..

FRIDAY WISHES // SHOES SHOES SHOES..

Nu da jeg blev konfronterede med mit gamle job igår, fik det mig til at tænke lidt længere tid tilbage. Jeg har skrevet det før, men ved ikke om der er nogen der har lagt mærke til det.. Men jeg er jo faktisk udlært i Bianco.. yep. thant´s right. Fynboen der er rejsende i sko og strømper – er faktisk ekspert i shoes. Jeg har haft skabe der bugnede af Bianco sko – og hver weekend når man skulle i byen, så var der et par nye stilletter på og hver torsdag når butikken fik nye varer, stod vi i kø for at få lov til at mærke dem.

Da Bella og jeg holdte fri forleden dag, tog vi i Lyngby St. Center for at finde nyt tøj til frøkenen. Vi slog folderne forbi Bianco butikken og de havde faktisk stadig rigtig mange fine fine sko. Dengang for 10 år siden da jeg var der, havde vi jo ikke øreringe, tasker, andre mærker etc. De har virkelig udviklet sig og har et bredere sortiment end dengang. De er også blevet lidt mere daring end da jeg var der, der var vi nok lidt mere safe end hvad de er nu.

De har altid været super gode til at provokerer med deres kampagner og være nytænkende i den måde de brander sig selv – jeg kan huske en hvor de byttede rundt på arme og ben eller hvor de brugte Drags til at vise skoene på. Den var altså et hit og de var super cool de “chicks” de havde fået til at være med – jeg fik lov til at møde dem til et salgsmøde i Kolding – hvor de ankom i Bianco sko -pænt sjovt med en mand i str 43 stilet.

Noget som jeg også husker fra Bianco tiden var vores firma fester – de kunne altså throw a party.. er du vimmer.. En jeg tydeligt kan huske, var en som vist hed. “act like a star” som blev holdt på HILTON. Alle ansatte var inviterede og vi blev trænede i og være stjerne, gå på den røde løber og var i spa afd. Da festen så skulle holdes om aftenen startede chefen for det hele den ved at rapelle ned fra loftet som en eller anden James Bond. Crazy shit. At de så eflg. blev sendt til Ibiza da jeg var stoppet, var lidt øv.

Jeg har mange gode minder derfra og jeg vil nok altid tænke tilbage på min ungdom, første rigtige arbejde, uddannelse – hvor Bianco var en stor del af den.

De her ting er mine Friday Wishes og nogle som er set før – men også nogen jeg VIRKELIG ønsker mig…

LOVE.CRAVINGS
Silk shirt EQUIPMENT // Leather pants TOOGOODTOBEBASIC // Shoes BIANCO // Bag Saint Laurent shopping tote // Bracelet LOVE Bracelet – Cartier (som om)..

Jeg elsker at skoene er dem der larmer, det syntes jeg er meget frækt til et outfit – og jeg kunne se hos Trine og Rikke fra TOOGOODTOBEBASIC at de også er vilde med gul på bloggen .. sejt. Så hvis jeg kunne danse og svanse i stilletter så ville det klart være disse gule fra Bianco – de er najs!

Jeg lagde mærke til på Bianco´s hjemmeside at man nu kunne blive en del af Bianco Fashion army. Hvor man vil blive inviterede til events, se kollektionerne før alle ander – være med til at designe en sko – vinde en voucher på 500kr etc. Du kan se mere om det her på Bianco Fashion Army “No Weapons – only shoes”..

Bianco_infograhic_fashionarmy_v3[1][1]

Skynd dig at tilmelde dig – du kan være den heldige at få lov til at designe din egen sko ligesom ACIE gjorde. #jegvilogsådesigneensko

Dejlig Fredag.

 

8 kommentarer

  • Flot og velskrevet indlæg Rikke 😀

    Og de bukser altså – De ville virkelig redde mit outfit til pigefødselsdag i aften!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Mon de kan sende på 2 timer 😉 Jeg ville DØ for at få dem.. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      og tak for de søde ord om mit indlæg. Ha en dejlig pige aften 😉

      Knus

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    NU skal jeg altså eje en equipment skjorte!
    Er du gået en størrelse ned i dem? Læser mange steder at de er store i størrelsen? 🙂

    Pernille 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Pernille.

      Nej jeg har faktisk længe haft købt dem i en str. M fordi jeg godt kan lide de er oversize – det er jo en “herre skjorte” 😉 Men nu ligger jeg mellem en 34 – 36 i tøj, så jeg har købt den i den grønne i en Small. Jeg ville gå efter den str du bruger normalt. man skal også tænke over at silke er et materiale der er skrøbeligt, så hvis du trækker i stoffet med kroppens vægt. Så ender det også med at gi´sig. 😉

      Dejlig Fredag

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Jaaaa.. Min gamle WOC.. Jeg gav 10.000 for den – men solgte den for 7.900 for 6 mdr siden. Blev aldrig glad for den.. Der kan ikke være noget i den. Du skal heller købe en CÉLINE Trio bag. Perfection

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • No wonder din blog hedder The Insider, du har så meget erfaring og oplevelser fra branchen og det må være både sjovt og spændende, at være lidt på den anden side nu ifm. bloggen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Yes babe.. The ugly sides of the business.. der er der jeg har været. #haha Nej der har bestemt også været super mange sjove sjove oplevelser – jeg har elsket det. Men det giver jo en, en viden at man kan bruge til mange andre ting også 😉

      Håber du har en dejlig Lørdag.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASHMERE.ANIMAL.VANS..