STICKERELLA..

DE GRÅ TONER..

finally saturday

Godmorgen tøser.

Så er det blevet Lørdag. Idag står min dag på barnedåb i Marmor kirken og hygge på “Ved Stranden 10” (my favorite place..) Senere skal jeg drikke vino med mine veninder Malene og Kathrine- det bliver top hyggeligt. Så måske meget pinelige billeder ankommer på bloggen senere.. (det håber jeg ikke).
Denne weekend står også på et eksperiment -som består i at jeg skal have en dranage behandling, som måske kan gøre at jeg ikke har så meget væske i mine ben. Håber ikke hun siger at jeg ikke må drikke kaffe.. så dør jeg seriøst! Men jeg skal nok vende tilbage og fortælle om det virker.

Dejlig dag.

9 kommentarer

 • Line Hovgaard

  Ha’ en super god lørdag, RIkke!

  Elsker at læse dine indlæg – og håber virkelig på et bare #jegerfuldstændigbrændtafpåvin-billeder 😉 Vi er 10 tøser, der skal samles og fyre en fest, så det kan kun blive en dejlig lørdag.

  Hårlak, orangenegle og glitterhilsner
  Skolelæreren Line!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ej det lyder sgu hyggeligt – jeg håber at i får den bedste aften. Jeg satser på noget udpumpning senere 😉 tror dog ikke min kæreste bliver særlig stolt over mig hvis jeg gør det stunt. Men man er vel stadig ung #hosthost

   Dejlig aften til jer tøser

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Håber du hygger og nyder din vinaften med tøserne, jeg ser så meget frem til min tøseaften d.27. #derskaldenhavemaksgasogdanspåbordene#.

  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tror ikke min kæreste lige kunne se igår hvorfor det var at han var sammen med mig. Meget træt af sin kæreste 😉 Ups

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg er glad for min kæreste først kommer hjem om søndagen MEGET sent :O)

  /Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Juul

  Hvornår kommer der et opslag om Dranage? 🙂 Vil høre om det virker på os elefantben-tøser? Thi hi.
  Nu går der jo ikke længe før støttestrømperne bliver for varme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg skal nok lave et om dranage, i promis. men jeg drukner lige pt til halsen 😉

   Jeg skynder mig.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Juul

  Det haster ikke mere end det jaUger 😉 thi hi.
  God dag smukke R 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STICKERELLA..