OUTFIT // SHREK THE MUSICAL..

BLIVER I SENGEN // HELE DAGEN..

SØNDAGS AFSLAPNING
Ja, jeg har altså ikke tænkt mig at lave noget i dag andet end at blive på sofaen. Jeg har været på farten siden Onsdag, hvor jeg har haft læge besøg, musical, koncert, venne middag, familie besøg… Så nu er det slut.. Slut prut. Så jeg vil bruge dagen på at samle krafter til ugen der kommer. Den kommer til at stå på genoptræning, endnu et lægebesøg, yoga, kollektions fremvisning hos DAY BIRGER ET MIKKELSEN (mit gamle job) det glæder jeg mig til, det plejer jo at være mig der fremviser kollektioner, men ikke denne gang – der skal jeg bare slappe af og nyde dagen.

Jeg håber at i har haft en dejlig weekend. Måske ses vi senere – ellers i morgen tidlig.

Dejlig Søndag

XX
R

2 kommentarer

  • Heidi

    Åh sådanne søndage er også bare de bedste, her gik den med en times mega hård Zumba og efterfølgende kaffe med min veninde, som underviste og MASSER af sladder. SÅ dejligtl.
    God aften søde.
    /Heidi

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // SHREK THE MUSICAL..