STROHMEIER // BOBLER TIL HALSEN..

VERO MODA // LEOPARD BOMBER..

VERO MODA jacket
Mange af jer har skrevet til mig ang. min leopard bomber jakke.. Den er fra VERO MODA og jeg har købt den på Nørrebrogade i VM butikken til 399,-, der havde de lige fået 2 kasser hjem af den og den fåes også i en grøn tone.. Du kan også finde den i Amagercenteret. Jakken er lavet til at være oversize og jeg har den i en str Small – den passer perfekt til mine lange giraf arme.

27 kommentarer

 • Pia

  Den er også super lækker på dig – fortryder måske lidt, jeg ikke købte den sidste weekend, da jeg prøvede den. Men havde ikke lige de oplagte styling ideer i hovedet, men nu kribler det igen efter den;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Du kan nå det endnu – skynd dig, tror den ryger hurtigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er SÅ fed!! – Jeg har lokket min ungdommelig, seje og nyskilte mor til at købe den, og den er så fed til hende også. Vi sammesatte det med rosa, det var et hit!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ej jeg er ked af at høre om dine forældre – det gør mig rigtig ondt. jeg ved selv hvordan det er at ens forældre går fra hinanden. Mine forældre gik fra hinanden for 2 år siden efter 33år – det har været de 2 hårdeste år. det kan godt være at man er 30år men fuck det er hårdt- Men jeg håber for dig at din far ikke har haft fundet sådan en SKRUP SKØR kvinde som min far gjorde.. magen til wacko kvinde menneske skal man lede længe efter, det har nærmest været det værste i det hele. Så får man lyst til at uddele nogle slag i numsen når man oplever hvor skørt et menneske kan være- Jeg ønsker det bedste for din mor og jeg er helt sikker på at hun ser brand godt ud.

   😉
   Kys
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • iih den er fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Den sidder desværre skrækkeligt på mig. Er ellers vild med den 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Også hvis du tager den i en str mindre- den er jo oversize 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er rigtig fin, kan lige supplere med at jeg også har set den i Fisketorvet og der har de kundeaften d. 27. marts fra 15.00 – 21.00. Hvis man er medlem af kundeklubben (det er gratis) får man -20% 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har den også og den er så fin. Jeg hentede den i dag i Vero Moda ved Kongens Nytorv, de havde solgt alle de havde, men fik en retur, som jeg var så heldig, at de lagde til side til mig.

  Den er så fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ej hvor er du heldig Ditte Pigen 😉 LUCKY YOU.. du bliver glad for den.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  De har for øvrigt masser i Lyngby storcenter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Hyland

  Hej Rikke,

  Nu er det min tur til at rose dig blog. Har nu fulgt dig i nogle måneder, og din stil og blog er fedt.

  Vil lige komme med et tip om at Leo jakken nu sælges på vero modas hjemmeside, så der kan I købe den 🙂

  Vh. Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Anne.

   Ej hvor er du sød. Jeg er meget meget glad for at du har lyst til at følge med – men håber allermest på at du har lyst til at komme tilbage 😉

   Tak for tippet om jakken, det tror jeg der er mange der bliver glade for … 😉

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvor er den fin – hvad str. bruger du normalt (altså i de der str. som hedder 36, 38, 40)? jeg er gravid, men tænker at jakker er vejen frem både nu, hvor jeg er tyk og også bagefter hvor jeg forhåbentlig kan smide kiloene igen .-) Tak for en skøn blog – dine daglige input er værdsat af en læser på din egen alder 🙂

  Søndagstykke smil fra Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg er normalt en 34/36 men køber som regel altid Small/36 den er jo ret stor i str. så alt efter hvad du vurderer din str er, måske en str op også tror jeg du er good 2 go.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   mange tak Rikke for svar 🙂 det er sgu lidt svært at klæde den gravide krop fancy, men lidt dyreprint må kunne give den lidt wrrrrr 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ohhhhh… Dont I know…!!! Forfærdeligt… Ganske enkelt forfærdeligt…!! Jeg var ikke specielt begejstret for det… Men jeg fødte til gengældt på 3 timer.. Avs!

   😉 du kommer til at se fab ud i dyreprint.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Tak – den er nu bestilt, og man kan iøvrigt til alle jer andre få 20 pct. rabat ved at melde jer ind i Vero Modas Friends Forever club på deres hjemmeside 🙂

   Rikke: jeg glæder mig dog til at spise en masse is til sommer og ikke bekymre mig om at skulle trække maven ind på stranden til sommer – bare spankulere rundt og være en tønde iklædt dyreprint – sære billeder i mit hoved 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha.. ja masser af frossen fløde ned i dunken – det fortjener du altså også 😉 Held og lykke med det hele, meld lige tilbage om du bliver glad for jakken..

   Dejlig Garfield mandag.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Rikke.
  Elsker din blog!
  Jakken er så fin til dig. Nu vil jeg også ha 😀
  Jeg er normalt en str 34-36 og er kun 165 høj. Mon det skal være en small eller ekstra small?
  Og har du tænkt dig også at bruge den udendørs?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg tror at du vil kunne passe en XS det gør min veninde nemlig. Jeg har klart tænkt mig at bruge den udenfor.. hvis det ikke var pga det her fucked up vejr. Men glæder mig til at det bliver lunere i vejret.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tusind tak for svar Rikke!
  (og åh, din blog er altså dyr at følge 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Sjovt det er du ikke den første der siger – det var jo ikke meningen. fniiis

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Så er den købt og nej hvor er den fin – og den er stor i str., så måtte gå en str. ned i forhold til normalt 🙂 smart trick fra Vero Moda – glæder mig til at gå påsken i møde, som et lille vilddyr wrrrrrrr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] man kan ikke sige at mor og datter ikke matcher. Med min VERO MODA Leopard Jacket og Bum Bum´s jakke at hun fik af Tante Nansen og Onkel Kimmer sidste år, der […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] VERO MODA // Strik TOOGOODTOBEBASIC // T-shirt H&M // Top Amercian Vintage købt i STRØM // Pants VILA […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STROHMEIER // BOBLER TIL HALSEN..