PÅSKE HYGGE VED KLIX KOMMUNIKATION..

STROHMEIER // BOBLER TIL HALSEN..

VINO VINBAREN
Idet det jo er Fredag, så tænkte jeg at jeg lige ville komme med en anbefaling til ganen…Nu er jeg på ingen måder vin ekspert, jeg kender sådan ca 4 vine – og de fleste kommer i en papdunk med aftapnings hane. Nu krummer min kæreste tæer… han er vin nørd til husbehov og sætter klart mere pris på druer end jeg gør. Jeg drikker for at blive hammerlam, mega barneligt, men ellers er der ingen grund til at drikke – jeg skal være så sprit stiv at jeg render rundt og viser mine SPANX (hvilket minder mig om noget som skete for et par uger siden) …hvilket var den aften hvor vi holdte operationsfest.. Der hvor vi spiste på Ved Stranden 10… Men den aften der fik vi denne skønne lyserøde tøse champagne og den smagte himmelsk.. den var lige tilpas, hvis man ikke er til en citron bitter vin. Boblerne er fra Østrig og kan købes hos Österreich på esplanaden Kbh City. Så hvis i er en masse tøser der skal sidde og hygge jer, så vil i ikke blive skuffet over denne “børnechampagne” …

Ha´en dejlig Fredag aften / weekend..

XX
R

6 kommentarer

  • Heidi

    Den champagne skal da prøves, jeg skal snart have tøsehygge, hvor vi skal have lidt indenbords, så vi kan fyre den af senere. :O) Hvor kan den købes? God påske søde Rikke..
    /Heidi

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Jaaaaaa… den smager himmelsk.. den kan købes Ved det link jeg har postet. På Esplanaden 😉 I vil ikke blive skuffet – trust me… kun dagen efter når i få giga ondt i knolden. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Heidi

      Spasser Heidi, jeg havde så ikke set linket.. Flot.. Men så kom du til tasterne.. Hi hi, ja ondt i knolden, godt mutti passer ungerne. Manden er i Tjekkiet på det tidspunkt.. Så alenetid med tøserne – yeajjejerrrr.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      haha.. Øjnene snyder engang imellem 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jensen

    Yderst velsmagende bobler, der føltes som meget tunge bobler på øverste etage næste dag… Puha, sikke en dejlig aften vi havde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      bedste aften i lang tid 😉 go tur søde – pas på lemmerne..

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅSKE HYGGE VED KLIX KOMMUNIKATION..