MY LIPS ARE RED..

STINE A // BAG SCENEN..

STINE A HERSELF

STINE A RINGS

STINE A JEWELS1

CAMPAIGNE PICTURES

STINE A BUTTERFLIES

STINE A THE ROCK AND ROLL LADY

GOLD JEWELS

STINE A SHOWROOM
S for skønhed, T for tough, I for intelligent, N for nuttede, E for ekstravagant – A for altid…. Dette er kun få ord om Stine A – jeg var så heldig at få lov til at møde hende og aldrig har jeg følt mig så velkommen – det lå i hendes store knus at jeg fik da hun mødte mig i døren, ved hendes hus i Lyngby. Der gik heller ikke længe i vores mail korrespondence før at jeg kunne mærke at hun kunne være min nye bedste veninde. Man kan tydeligt mærke at hun er en kreativ ildsjæl og hun brænder for det hun laver – I hendes værksted som er en aflukkede del af huset, der oser det af girlpower, kreativitet, kærlighed og rummelighed til bare at være som man er. Stine er ikke typen der har et skjold oppe, “What you see is what you get”, hvilket er det der får en så hurtigt til at elske hende.

Hvis hun har en dårlig dag redder Make up og smykker det hele for Stine. Du kommer aldrig til at se hende gå i rødt og æblegrønt. Hun finder inspiration i sine veninder, musik, udenlandske magasiner og at kigge ud af mit vindue, hvor der er fyldt med grønt og smukke træer. Hun har designet smykker i de sidste 10 år og for Stine er et smykke ikke blot et tilbehør, men en afgørende faktor for en kvindes personlige udtryk. Man har set hendes smykker på Shirley & Grevinde Alexandra, du har set dem i TV2´s politiserie DICTE og du har set dem på mig 😉

Stine har været så sød og udlodde nogle SÅ fine smykker – så se med på Mandag kl 15. 00 når den går igang.

Læs mere om Stine A her

15 kommentarer

 • Det gjorde næsten ondt i mit hjerte da jeg skulle sende de fine Stine A smykker afsted til vinderen af min GiveAway, for de er jo Top lækre, og meget smukkere i virkeligheden end på billeder… Krydser fingre for at jeg måske kan blive den heldige i din konkurrence så 😀
  Rigtig dejlig søndag til dig og dine!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg har det på helt helt samme måde, bliver også helt ked af for jeg ville elske at gå med dem 😉 Men husk kl 15.00 at deltag.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine A laver virkelig nogle flotte smykker! Jeg er især vild med hendes ringe – der er bare et eller andet over dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ååhr du har helt ret, har skrevet en del med Stine og selvom jeg aldrig har mødt hende, har jeg ligesom dig tænkt at “hende her kunne jeg blive gode veninder med”. Så sød og så laver hun de smukkeste smykker, Jeg har en lille samling af ringe, øreringe og halskæder og VIL have det altså!! Er også blevet budt hjem til hende show-room når jeg engang kommer til KBH, VIL SNART!! og så skal vi have den kaffe/te sammen <3
  glæder mig til give-away'en

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Så skal vi SÅ meget have en kaffe søde Katja 😉

   Det vil jeg glæde mig til – håber din mand er blevet frisk med benet.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  De er så fine hendes smykker, ville elske at have et par ringe fra hende. :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Juhuu, den er jeg med på..! Glæder mig til at se hvilke smuksakker i udlodder – godt skuldret med sådan en lækker give away!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det kan du også glæde dig til 😉 det er fine sager.. I PROMISE 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  Juhu – den konkurrence vil jeg glæde mig til 🙂
  Har allerede flere af hendes smykker i min samling, men er bestemt ikke færdig med hendes smykker endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Den bliver også ret insane, så følg med kl 15.00 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ud til at vi skal vente lidt endnu på den. Men indtil da… husk at tjekke ind kl 15.00 når STINE A konkurrencen bliver sat […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] du allerhelst ville vinde, hvis det var dig der løb afsted med en af præmierne. Læs om STINE A her..  […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Vejgaard

  Super flotte smykker!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY LIPS ARE RED..