UDE I FRIHEDEN..

SAY IT – DONT SPRAY IT..

CROCS
Don´t be a hater 😉 Ja det er CROCS.. i ser rigtigt … men de er faktisk sygt goé til mit dålige ben.. så i kan brække jer af grin og rulle rundt på gulvet… jeg er lige glad.. “Mit navn er Rikke og jeg bruger CROCS” (altså kun fordi jeg har ondt lige nu) men de er da idet mindste Piiiink… så lidt street kredit skal jeg da have for modet til at gå indedøre med dem.. *fniiis*..

Men jeg ville egentlig bare sige Go´Fredag til jer .. dog ikke til jer der har grinet af mig!! 😉

Hvad skal i lave denne weekend? Jeg har stadig ingen planer, så måske – let´s see hvad den bringer, en ting jeg ved er at det ikke bliver Pole Dancing.. Æv!!

XX
R

8 kommentarer

  • Anne V

    jeg må indrømme at jeg også virkelig elsker mine crocs! Jeg har selv knæproblemer efter en skade for 5 år siden som gør at jeg har daglige smerter og aldrig kommer i høje hæle igen. Jeg har klipklapper, sandaler og de klassiske crocs. Nogle af dem kan man heldigvis ikke se er crocs og jeg synes faktisk de efterhånden har fået mange fede styles.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      WORD WORD…. Jeg er med dig.. De er altså gode at have på.. Basta.. They might be ugly.. Men de er gode – så går jeg dem altså i derhjemme 😉

      Dejlig Weekend

      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Behagelige det er de squ. (;

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Jeg er også Crocs fan, og bruger mine i haven. De er også pink, men med blomster på og så dejlige at have på. Sidder på min flade, stuen fuld af unger, har holdt børne fødselsdag for vores yngste som fyldte 5 i mandags. Er helt smadret, 7 unger på fuldt drøn siden kvart i fire. Så når kl. er 21 sover mor her :O)
    /H

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Yea… If you ROCK, you wear CROCS… haha.. den fandt jeg lige på.. jeg er så krea… Keder mig, der er X-factor… Zzzzzzzzzzz

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

    Ok jeg griner 🙂 Men kun fordi du er så krea :-)))……for øhhh, jeg bruger altså også crocs (sådan nogle kopi nogen)- har en verdammet hælespore, der bare ikke vil excitte…på 4. år, det gør naller skulle jeg hilse at sige 🙂 Så hello Nike Free og gummi træsko ala crocs!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Så er vi jo gummi søstre – Whaaaaaa ….

      🙂

      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDE I FRIHEDEN..