DEPEND // GELLACK..

OUTFIT // VERBIER..

Var så heldig at jeg fik lov til at låne Nansens skitøj – mit skal seriøst ikke frem i dagens lys. Det er MAX pineligt grimt og siden at jeg bare skulle stå og prøve på at se lækker ud, så måtte der class til outfittet. Og hvis der er en ting der er sikkert, så er det at Nansen aldrig går ned på sit udstyr. Jeg følte mig meget meget tjekket – dog kan man ikke andet end at blegne i Verbier, der er flere diamanter og fashion gear end set i Hollywood tilsammen. Men jeg følte mig lækker da jeg stod der med den lilla Fjällräven og langede “vand, brød og chokolade” til Bumbum når hun kom ned af bjerget hvergang. Overvejde at tage min 50 shades med og sidde og læse den, men det mente Mr. M var lidt “fraværrende” at sidde der og læse. Han var sikkert bare bange for at de andre mænd omkring en, tænkte “frisk pige” haha… 😉
Verbier Oufit Verbier 2013 Outfit Verbier
OUTFIT // Jacket PEAK PREFORMANCE // Pants PEAK PERFORMANCE // Leopard Scarf ZARA // Boots CLARKS fra FOOTWAY // Furhat FASHIONISTAS by ROXANA WEGENER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEPEND // GELLACK..