YES IT IS TRUE // H&M LEATHER JACKET..

OUTFIT // OPERATIONSFEST..

I Lørdags blev der holdt operationsfest.. eller det kaldte vi det ihvertfald. Det var for at fejre at jeg ikke kommer til at kunne komme ud i nogen tid – jeg kommer til at skulle være på krykker og jeg ved ikke hvor længe. Håber på at det bare bliver kort. Men det er på Torsdag at jeg skal under kniven og gennemgå min benoperation. Så den skulle have en på hatten – og det fik det sørme også skal jeg lige love for. Jeg havde med vilje taget flade støvler på, for hvis jeg kommer med den mindste rift på sygehuset, så nægter de at opererer mig. Så jeg skulle være helt sikker på at jeg kom hjem i et stykke.
CHANEL LIPS FRYNSER ROCKS H&M JACKET POSING SMILE STINE A EARRINGS SPANX STOCKINGS ZARA DRESS APROSIO AND CO ZARA BOOTS STINE A EARRINGS DRAPE
OUTFIT // Jacket H&M TREND // Dress ZARA // Stockings SPANX // Boots ZARA // Bracelets APROSIO & CO find dem her // Earrings – Rings STINE A..

12 kommentarer

 • Hvor ser du godt ud!! Og kjolen er helt fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det altså en flot kjole , man bliver jo i vild sommerstemning ! Og med den alt for fede jakke – lækkert mix altså !

  Men held og lykke med operationen , håber for dig at det kommer til at gå let og smertefrit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Jeanette.

   Tusinde tak, ja jeg må bare have det overstået. Så jeg kan komme i nogle stiletter 😉

   Kryds fingrer for mig.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser jo bare så smuk ud Rikke 🙂 Læbestiften hvor er den fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih altså den jakke, gdot at du fik fat på den, så kan jeg se den in-action her 🙂
  Så da i hvert fald ud som om, at du havde en god aften/nat/morgen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Julie,

   Av av av – jeg er stadig træt efter i Lørdags… Jeg er bare blevet alt alt for gammel til det her 😉 Godt at der er en pause nu, så får jeg er par mdr. uden ondt i kraniet.

   😉
   Dejlig aften
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Du ser super skøn ud! :-))
  Det er så hyggeligt at følge med her på din blog 🙂
  Rigtig meget held og lykke med operationen. Håber, at alt kommer til at godt, og at du snart er på benene igen 🙂
  Kh
  Molly

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Molly,

   Tusinde tak og tak for tanken, det er så sødt af dig… puha ja, jeg går lidt i cirkler herhjemme disse timer. Torsdag morgen der er jeg på vej til Hospitalet. Kan slet ikke overskue tanken om at jeg skal igennem flere mdr. genoptræning, men man må bare se fremad og derud af. 😉

   vi ses på den anden sige.

   Knus
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Shit, du er smuk! Rikke, hver gang jeg læser dine blogposts, tænker jeg, at du er sådan en, jeg herre gerne vil være veninder med – og jeg er 19 år! Du er sgu for cool :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ohhh hvor er du sød Ditte. 😉
   Jeg har selv altid haft veninder der er 10 år ældre end mig og jeg har egentlig aldrig tænkt så meget over alderen. Kun når snakken faldt på PRINCE og George Michael…haha.. der blev jeg jo ligesom født. Men alder har ingen rolle.. dog kun når der gælder mig.. smil..
   Dejlig du følger med søde Ditte.

   Smooch
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YES IT IS TRUE // H&M LEATHER JACKET..