SKATER SALLY IS IN THE HOUSE..

MARKBERG // GLOVES..

MARKBERG
Jeg er virkelig så glad for de her handsker fra MARKBERG de er bare så fine og passer perfekt til min stil. Handsken hedder Billie og kan både foldes ned så det inderste pels kommer til syne eller bruges som en lang handske til feks en jakke med 3/4 ærmer. Pelsen indeni gør at de bare er så dejlige varm + plus man kan både have handsker på og bruge sin Iphone. #winwin #elskervarmelapper #multitaske #markbergstyrer Husk også at besøge Passions for fashions blog og tjek hvad hun koger i gryden. #hundesignersinegentaske #heldigekartoffel

Find mine handsker her.

10 kommentarer

  • Line Hovgaard

    Hej Rikke!
    Jeg har nu været på din blog i halvanden time og kan sige så mange rosende ord til dig. Først og fremmest, så har jeg da fundet mit nye daglige blog-tjek.. Du har en tip-top fed stil, som jeg glæder mig til at lade mig inspirere af. Et godt mix af lækkert tøj, som er til at betale, og så er jeg helt vild med måden, du skriver på – ærlig og direkte!
    Oveni det, så er du simpelthen så smuk. Hmm ja, sug alle de rosende ord til dig – Jeg mener dem alle, hver og et.

    Venligst
    Skolelæreren fra Odense (som ELSKER mode, farver og går efter ALDRIG at komme til at ligne de lærere, som jeg selv havde og desuden ikke drejer hovedet af led, hvis der kommer en sild gående i top lækker stil – Og dog, så skulle det være for at stjæle idéer 😉 )

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Line,

      Æhhh det er jeg altså glad for – jeg elsker når der nogle af mine Fynbo søstrer der følger med. Du kan være sikker på at der er masser fri snak fra leveren, så jeg håber at du kan klarer kammertonen. 😉 Det er vigtigt for mig at jeg er ærlig og det ikke kun skal være ting man ikke kan betale sig ud af. der vil selvfølgelig være ting som jeg har sparet op til – som vi alle jo gør. Men jeg slår mig på at det skal kunne betales.

      Jeg håber du har lyst til at blive ved med at læse med og jeg er sikker på at du er lexi skolelærer som drengene kommer med skinnede æbler til.

      😉

      Dejlig aften – jeg går ud fra du har fri pt. i det der er strjke. 😉 LUCKY YOU

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Line Hovgaard

      TAK for dit søde svar. Du kan tro, at jeg fortsætter med at følge og sådan en kammertone, er sgu lige mig 😉 Jeg har lige grint af din sukkerkommentar, da jeg desværre kender det ALT for godt.

      Rigtig god bedring til dig og Bum Bum.
      Venligst lærerinden!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Jeg håber på at vi snart er raske.. Ps. “Lorte mor” her har lige spist ungens påskeæg!! Pineligt… 🙁 må købe et nyt imorgen.. Fuck!

      😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Line Hovgaard

      ha ha – Havde jeg børn, kunne jeg have fundet på nøjagtig det samme!!!! Når man skal ha’ sukker, så skal man altså bare ha’ det, koste hvad det vil! 😉 Du køber bare et ekstra stort, så er der ingen der bemærker det! (Ps. så har du også et forråd, hvis nu du liiiiige skulle blive lækkersulten igen 😉 !!)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ja, børn er heldigvis ikke så knyttet til hvordan slikket ser ud i indpakning.. så jeg snyder hende bare med noget nyt – alt påske slik ligner sgu alligevel hinanden. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    De handsker er så fede. Men jeg er en frysegøj om fingerne, så skal have al hud indenfor i handsker, ellers fryser de af. Line: Jeg havde og har det som dig, første gang jeg læste på bloggen. Rikke er den jeg syntes skriver sjovest, og er så nede på jorden, og det sætter sådan en helt almindelig en som jeg pris på. Som jobber, for at tjene til familien, og sjældent kan købe de helt dyre ting.
    /Heidi

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      AHHH.. så må du skære de fingrer af søde 😉

      Tak for de søde søde ord – du er jo min trofaste pige… Dig kan jeg altid regne med. Så mangler vi bare at du kommer på FB 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Heidi

      Uhh det er måske også noget af en pris for et par handsker- – ingen fingre—Tænke tænke.. Nej jeg bider sgu kulden i mig :O)

      Jeps, I´m here. Every day, sidder altid og bliver i godt humør, jeg har mine favoritblogs, hvor jeg næsten syntes jeg “kender” jer, og så alligevel ikke, nu skærmen er mellem. Uhh FB har været der.. For mange spøgelser i kulissen..:O) Og så nyder jeg blot at have veninderne “nær” mig når vi ses ude i den virkelige verden. :O)

      /H

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Trust me I KNOW… det er heller ikke for mig – hader FB. Men hvis du vil have andre skal læse din blogs andet end dig selv (også dig self) så bliver man nødt til det. Jeg har oplevede alt for meget på den website – og folk omkring mig. Det er for nemt for folk at få fat i en og vice versa. You know what i mean.

      😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKATER SALLY IS IN THE HOUSE..