GODMORGEN..

DEPEND // GELLACK..

1 2 4 5 6
Min mor og jeg testede DEPEND Gellack – for at se om det virkelig var så fantastisk som alle andre sagde. -og det var det. Det er virkelig nemt at putte på og det tager ingen tid. Jeg lavede på os begge, så jeg prøvede både at lave det på andre og mig selv- og det gjorde faktisk ingen forskel. Så hvis der er nogen af jer som også er til lidt fake nails, så er dette et super alternativ.

Jeg har købt farve 40 – den er helt dyb rød. SÅ flot.

Sådan gør du:
1. Depend har lavet en GelLack som ? til forskel fra salonernes ? IKKE behøver forbehandling af neglen. Du behøver ikke slibe overfladen af neglen, som du måske har prøvet på salon.
2. Du arbejder først med lillefinger, ringefinger, langefinger og pegefinder på den ene hånd. Når den er helt færdig tager du de to tommelfingre, og til sidst de fire fingre på den sidste hånd. Hvis du vil lave tæerne kan du dreje uv-lampen udaf og lave hele rækken på en gang (der er udførlig manual med).
3. Først renser du neglen med Rengöring (er i kittet)
4. Så lægger du et lag Base (er i kittet)
5. Så lægger du neglen ind i 30 sek. under lampen
6. Læg et lag farvet GelLak
7. 30 sekunder under UV lampen
8. Et lag farvet GelLak mere
9. 30 sekunder under UV lampen
10. Et lag Topp (er i kittet)
11. 30 sekunder til sidst under UV lampen
12. Tør til sidst neglen af med Rengôring produktet
(lånt af Pudderdåsen)

-og tak til alle jer der har været så søde at skrive til mig ang. dette produkt. Det var klart jeres ære at jeg købte det. 😉

Held og lykke med DIY..

Find DEPEND i Matas og læs om det her..

16 kommentarer

 • Mette Glerup

  Har faktisk et sæt liggende, men blev lidt sur på det, da startkittet ikke indeholdt en farve… Måske jeg alligevel skal overgive mig 😉

  Hvilken farve har i valgt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Mette.

   Så kan du bare lave clear negle og ligge alm. Lak på toppen. Det har jeg også prøvet.

   Den farve jeg har købt er color 40 den er knald rød. Top fin. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Det er bare SÅ fint, har selv brugt det i nogle måneder nu, og det giver lækre negle der holder sig pæne længe. Men men… Jeg vil gerne høre hvad du synes om aftagnings processen? Det funker slet ikke for mig med den remover man køber dertil – det bliver en langvarig proces og det er helt umuligt at “skubbe forsigtigt af” som de anbefaler. Så hvis du har tips og tricks hører jeg dem meget gerne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg har en ide til hvordan det funger bedre.. Jeg afprøver det lige også vender jeg tilbage 😉

   Sov godt Ditte 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Det glæder jeg mig til at høre om 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   hvis nu du tager vatrundeller, soaker dem i neglelakfjerner og pakker dem ind i folie, så de er helt luft tætte… venter 10min måske du skal gøre det en hånd af gangen. så tror jeg faktisk det er bedre end det remover.. for processen i at tage dem af, gik jeg også lidt død på. Men det var super nemt på min mor da jeg gjorde. jeg brugte faktisk en fil på mig selv, en rigtig grov en og KUN filede på det gele som var ved at gå af, af sig selv. Men jeg skal nok vende tilbage når jeg har afprøvet min teori 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thit

  Hvad koster sådan et fantastisk sæt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Tit.

   Det koster 385 + 79 kr for en farve. men taget i betraktning af at jeg har brugt 595 kr hver 3-4 uge så er jeg meget meget tilfreds. og ville ønske jeg havde haft det for flere år siden. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kommer ikke told oven i // Knit KENZO købt hos YOUHESHE har taget den i en str 1 // Red Nails DEPEND DIY Color 40 // Bracelets APROSIO & […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er flere af jer der har skrevet ang. DEPEND DIY negle sættet, fordi i har haft svært med at få dem af når de skulle fornyes. Det er ikke det […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] JACKET magen til her // H&M JEANS &denim // KOKOON SILK TOP // Red nails DEPEND color 40 // SEPHORA Red Lips // APAIR SHOES købt hos Fashionistas til 279kr // Clutch BOTTEGA […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] GUN`S AND ROSES unknown // Jeans H&M &DENIM // Shoes YSL // Top HANKY PANKY // Red nails DEPEND // Bracelets Aprosio & Co // Clutch YSL // Underwear Stella […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Hvis du ikke selv har prøvet det eller ikke har læst mine andre indlæg, så kan du finde dem her og her.. Jeg er virkelig virkelig glad for det og det får jeg ikke penge for at sige, men jeg har […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvis man nu køber en lak der er neutral i farven – er det så stadig nødvendigt at lægge to lag?
  Du har nok ikke afprøvet en neutral farve, da du jo sværger til den (super!!) flotte røde, men det kunne jo være at du vidste det alligevel. 😉

  Jeg overvejer nemlig meget kraftigt at investere i sådan et sæt her. Har simpelthen ikke tålmodigheden til at skulle sidde og rode med neglelak hver anden dag (snak lige om at være damp-agtig..), så det bliver efterhånden kun til neglelak til specielle anledninger. Pisse ærgerligt når jeg nu eeeeelsker at have neglelak på, det ser bare lige en tand mere velplejet ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Sara.

   Jeg kan kun anbefale at købe maskinen. Jeg ville klart stadig bruge 2 lag. Ellers dækker det ikke. Jeg vil rigtig gerne prøve den lyse. Den er smuk smuk smuk.

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] alm. neglelak – men nu er jeg jo helt hooked på DEPEND´s DIY sæt som jeg har blogget om her, her og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODMORGEN..