BUDGET FINDINGS // VILA STRIPED KNIT..

BUDGET FINDINS // EVERYDAY ELISA..

SILKSHIRT
Everyday Elisa fra TOOGOODTOBEBASIC kollektionen, er nok den bedst i pris at jeg har set – til den nette sum af 390kr kan man eje hende og hun kommer også i nude color. Den ville i butikkerne koste omkring 1100kr med moms og forsendelser etc. Det er sgu en god pris. Derfor er den med i mine budget findings. Find Everyday Elisa her..

Everyday Elisa en lækker, løs, sort silke t-shirt i silke crepe. Modsat den klassiske jersey t-shirt, er silke t-shirten lavet i en vævet metervare. Det gør den mere casual end en klassisk skjorte og løfter den ift. en almindelig jersey t-shirt. Fittet er løst uden at være oversize, og slidsen i sidesømmen giver et flot fald mod kroppen både bagpå og foran.

Kvaliteten tåler hyppig brug og vask, og derfor er denne upgradede t-shirt en oplagt basisfavorit i garderoben. T-shirten kan styles med alle materialer og styles: under strik eller blazer, til læderbukser, jeans eller skirts – stylingen kan tilpasses lejligheden.

10 kommentarer

 • Heidi

  Det er jo enhver kvindes drøm at have sådan en, skulle man titte i deres shop? :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har den i nude, og jeg elsker det virkelig… Jeg bruger den virkelig meget, og den holder sig bare så pæn i kvaliteten!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det tror jeg virkelig også jeg kommer til, den ser bare så lækker ud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Winsløv

   Hej, overvejer at købe den nude – men er den på nogen måde gennemsigtig? Er ikke så vild med når man kan skimte maven 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Nu har jeg ikke set den NUDE live – men hende her har den http://minimizedstyling.wordpress.com/så prøv at spørg søde Winnie. Den sorte kan du ikke se igennem, så vil gætte på den NUDE er det samme 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Jeg har den i sort og den anden (silky sarah) tror jeg den hedder i nude, og synes ikke de er gennemsigtige. Jeg er virkelig glad for dem begge – de fungerer til stort set alt, både pænt og mere afslappet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ja tænker til et par jeans og sneakers ville den også være ret cool 😉 Glæder mig til at bruge den sorte.

   😉
   Dejlig påske

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne M

  Vi vil se den pååå. Og hvilken størrelse har du den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Anne,

   jeg har den i Small. Jeg lover at jeg viser den ASAP – skal bare lige have mine ben til at stoppe med at ligne stolper, så jeg kan få skinnys på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUDGET FINDINGS // VILA STRIPED KNIT..