NEW IN // SELECTED BINIEL KNIT..

ALL ALONE..

Manden er rejst. Ungen er syg. Vi har ca sovet 4min i nat pga. feber anfald. Der er nogen der har smittet mig også og det er lige til at få lange patter over.. Som om at jeg ikke har haft nok sygdom at se til, så tager vi lige en dobbelt gang influenza i familien – mens faren sidder i sit opgraderede hotelværelse og spiser økologisk morgenmad, er jeg herhjemme med fedtet hår på anden dagen og kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft bh på.. #dødmedkølle Så er det man tænker #duvoverligepåatringehjemogfortælleomdithotelophold.

Marc i Lufthavnen MARC GIFT PR

Men så kan jeg glæde mig over min Marc by Marc Jacobs gavepose – som blev sendt ud fordi der er åbnet en shop i Lufthavnen som den enste lufthavnsbutik i Europa. Det er sgu da ret cool at den så lige havner i CPH. Ville ønske at jeg skulle til Sydfrankrig og nyde påsken – så jeg kunne komme ud og se den live – men det ser udsom om at vi skal “påske hygge” herhjemme – siden at det er totalt mafia priser på billetter lige i øjeblikket – ikke at vi havde råd til en ferie nu, men så måtte vi jo se hvor meget vi kunne pantsætte BumBum for 😉

MARC SHOP
MARC SHOP CPH Den ser godt nok fin ud – så jeg glæder mig til når vi engang skal derud, hvad jeg syntes at jeg fortjener snarest – til et varmt sted hvor man bare kan ligge og svede tran.

Skal i ud og rejse i Påsken.?

13 kommentarer

 • Jeg skal snart rejse, så jeg skal helt sikkert derind! – Det vil være som at komme i himlen, for mit vedkommende. ((:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ja jeg skal også klart forbi den – hvis man kunne stikke af fra det her land og vejr. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Øv din stakkel, al den sygdom er du ikke fortjent med. Men god bedring. Vi er rejst afsted, uha til Holland (svigermekanikken bor her) Så jeg får Hollandsk øl og skøn asti. Og får opgraderet al min hudpleje med Hollandske produkter – skønt! Uhh den biks skal jeg helt klart besøge, når vi rejser til Tenerife til sommer. Så kan jeg jo lige spare lidt basseører op, så jeg kan shoppe lidt. :O)
  God tirsdag søde Rikke.

  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ej hvor er du heldig søde Heidi. Nyd nu ferien og byt ikke rundt på de hollandske øl og ansigts cremer 😉

   Knus
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Hihi, det kunne sikkert ske for klunte mig, midt i en asti brandert, på med øl i fjæset :O) Det skulle være sundt for noget…!!!

   Knus H

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Vil heller ikke stå inde for noget når jeg er stiv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Har jeg læst noget om, en bytur før din operation hi hi :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Uuuuupppsssss… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Åh, det lyder sgu godt nok op af bakke Rikke – og hvor jeg kender det…. der burde være en spalteplads i avisen til at afsætte feberramte unger – og nærrige mænd – bare lige en dags tid mens mor får velfortjent spa-behandling og fodmassage, så hun kan lidt igen… 😉

  Rigtig go’ bedring til jer – har selv en lille mand med feber – og natten har været laaaaaaaaaaaaannnnnnngggggg …

  Og så håber jeg din heldige mand kommer hjem med en GO LUFTHAVSGAVE – HAALLLOOO RIKKE’S MAND HVIS DU LÆSER MED – DU VED JO HVAD HUN KAN LI’ – DE HAR DET TIL SALG I TOLDFRI – KØB DET NU – I RIGELIGE MÆNGDER!! ;-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   lort med lort på. Jeg er træt at sygdom, syge børn, lange trætte patter og mænd der rejser når man har brug for dem.

   Jeg syntes du har så evigt ret i at han skal købe en sygdomsgave med hjem til mig.. det fortjener jeg.Fik dog en dusk blomster fra tanken, fordi jeg brokkede mig igen over at han ikke havde købt en operations gave. ;( – så lidt dusk blev det dog til… Whaaaaaaa!

   😉
   Håber han læser med.

   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heaven!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åhr manner sikke en butik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Den ser rigtig fin ud – håber på 2 billetter til Maldiverne, så jeg kan se shoppen….SOM OM!! Det bliver nok nærmere en billet til Jylland.. Men så kan jeg jo besøge dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // SELECTED BINIEL KNIT..