STINNE HOLM // little miss hexagon..

THE INSIDER // PÅ TV..

THE INSIDER TV2 øst 2
THE INSIDER TV2
THEINSIDER TV3
THE INSIDER TV4
THEINSIDER TV24
Her er de lidt sløret billeder fra da jeg pludselig endte i “løvens gab” – på den gode måde altså hos STINNE GORELL … Men jeg er måske ikke så god til ikke at være forberedt også igen at stå med et kamera lige i ansigtet… Det bliver sådan lidt falsk ansigt at man sætter på. Men jeg var så heldig at Nansen lige fik fanget lidt billeder fra da det skete, for de måtte ikke være inde i rummet, så hun fik vinklen fra gangen af…. OG MIN MÅS… hurra for SPANX… det er rigtigt det havde jeg på, det har jeg faktisk altid på under mit tøj, hvis jeg har løse bukser på så bryder jeg mig ikke om at numsen dingler. Wheeeeee 😉

Det var super sjovt – jeg har dog ikke set det og jeg ønsker egenlig heller ikke at gøre det.. der er ikke noget værre end at se sig selv på TV og endnu værrer end det… en FYNBO på TV… er du sunshine man lyder bundsk, ligegyldigt hvor meget man prøver at fortrænge sin “syngen”.. så går det bare ikke væk, det bliver nærmest endnu mere forstærket.
Men hvis der er nogen der ser det på TV må i gerne give en bedømmelse 😉

Men det er sgu da meget godt gået efter så “kort” tid på denne side af branchen – allerede at få lov til at prøve det.

6 kommentarer

 • Stina

  Overvejer seriøst at erhverve mig et par spanx- min røv er ik hvad den har været efter graviditet! Hvilken model har du på under de løse bukser?

  PS. Du får mig til at grine hver dag, med din lige ud af posen humor! Skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastiske bukser – hvor er de fra ?? 🙂

  /Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   De er seriøst fra Tiger of Sweden – fra kollektion 2005 – ja seriøst 😉 de er så gamle…!!!

   Hurra for recycle…

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LOVE recycle – de er jo SÅ skønne. Må lede på Trendsales 🙂

   /Linda

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ja men tror det bliver svært, der er jo nærmest møl i dem 😉 haha

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STINNE HOLM // little miss hexagon..