NÅR POSTEN SKAL UD..

SNEAK PEAK // CUSTOMMADE AW13..

CUSTOMMADE AW13
Da jeg var forbi CUSTOMMADE i sidste uge, fik jeg jo en præsentation af kollektionen, som jeg skrev om her.. Jeg har virkelig tænkt over den kollektion siden jeg gik derfra, jeg har selvfølgelig alle aspekter oppe i mit miljøskadet hoved. Jeg ser om det er kommercielt, det var den, tjek! Er der variationer til alle slags kunder? tjek! Gode priser? tjek! der var priser i alle klasser, det er super vigtigt at man rammer alle “lommer”, så alle kan føle at de kan få lov til at eje et stykke CUSTOMMADE.. Kollektionen havde virkelig taget en transformation som jeg er helt vild med. Man kan jo slet ikke forstå at designeren Anne Rasmussen har lavet den da hun var på barsel, må sige at jeg bestemt ikke var så kreativ da jeg nuldrede navle derhjemme med baby.. Jeg ville nok have lavet en helt sort kollektion, da mit sind var så mørkt .. haha.. med print over det hele hvor der stod “DØD OVER BABY OG MAND” med store bogstaver 🙂

Men der var print, lækre klarer farver, der var cashmere og silke så lækkert at man fik lyst til at blive og overnatte i det. Der var jakker med snit der kun kan klæde en kvinde krop. Læder med et twist – og styling som på Fynsk “sad lige i skabet”.

Jeg ved at der er 6 mdr til at AW13 kommer ud, men i kan glæde jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR POSTEN SKAL UD..