MINI ME PEPPER SIG OP..

SLÅET VED MÅLSTREGEN // GANNI POODLE JACKET..

20130225-112513.jpg
Kender i den følelse at man ønsker sig noget og finder fornuften frem og siger til sig selv at man lige skal sove på den. Det var det jeg gjorde da Nansen og jeg prøvede denne jakke i GANNI butikken på Fr.b for flere uger siden…Uhhhhh den i farven PORT ROYAL mumsi den er lækker… Jeg har tænkt på den lige siden.. Også sidder jeg her i Verbier og læser blogs og smukke Laura troner frem i den – bare i den ROSE TAN.. Og shit hun ser pæn ud i den… Jeg er tosset med hendes kombination af rosa og bordeaux..(svært ord at stave til) Jeg er bare bange for med mit lyse hår at jeg kommer til at ligne en der skulle hedde Hefner til efternavn og mit yndlings dyr skulle være en bunny..! Den er mucho smuk i hendes farve. Jeg kiggede også på den flere gange i rose – men tror det skal være den mørke. Har prøvede flere gange at vifte den foran kæresten og sige at dette ville være en super “operationsgave” han ryster på hovedet og kigger på mig som om jeg lige havde sagt at jeg ville være vegetar. Så den tolker jeg som at det er en “no go” øv!!

Hvis du har en bedre pengepung end mig så kan du finde GANNI’s smukke smukke jakker her.. og hvis du læser med Mr. M så er det denne jakke jeg ønsker mig i en Str. Small 😉

6 kommentarer

  • Heidi

    Nøjs den er pæn med pæn¨på.. Kunne pryde min krop helt fantastisk. Men min Mr. mand ville også tro jeg regner med pengene kommer flyvende ned fra himlen (gør de ikke det) Rikke´s Mr. M, hun trænger til denne jakke, til hendes nye fine hut.
    Lovely day
    /Heidi

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Tak Heidi,

      Las os håbe at han hører dit budskab

      🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er den fin 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Nøj, hvor er den pæn!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ja er den ikke bare smuuuuk… Kunne godt bruge den lige nu 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sara

      Jo, den farve er så lækker! Tror bare desværre ikke bankkontoen er enig i at mit klædeskab mangler sådan en jakke. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINI ME PEPPER SIG OP..