KUNNE IKKE VÆRE MERE TRÆT..

OUTFIT // FASHION WEEK 1 DAY..

ISLANDS BRYGGE
ISABEL MARANT BOOTS
MONKI SKIRT
KENZO
FASHION WEEK
RAYBAN GLASSES
OUTFIT // Strik KENZO // Skirt MONKI // Stockings SPANX // Sneaks ISABEL MARANT // Bag ABACO PARIS // Sunglasses RAYBAN..

Så er dag 1 overstået – må sige at jeg er glad for at jeg ikke er ude og udstille. Det er første gang at jeg bare kan få lov til at nyde modeugen og hygge mig med Nansen. Vi har haft en dejlig dag og gået og set på vinterens kollektioner. Der var dejlige farver og super print. Da vi gik forbi AMERICAN VINTAGE blev jeg helt glad, for de havde de klareste farver på kollektionen, man havde lyst til at tage det hele på og de har klart udviklet deres kollektion der startede med bare at være basis.
Men der hvor jeg fik totalt optur og messens højdepunkt for både nansen og jeg var da vi gik forbi smukke Kathrine fra “hej hej”.. de har mærkerne BY ZÒE, majestic etc. Men det fineste af det hele var hendes egen pels kollektion RAVN . ikke nok med at der var sexede billeder men selve kollektionen er til at frembringe en lille tåre… det er sjældent det sker hos mig efter så mange år i branchen. Men hun har sørme ramt noget rigtigt – jeg forelskede mig i en vest i “krøllede ged” og prisen er så meget mere spiselig end mange andre mærker.. Jeg kan ihvertfald sikre jer om at Riksen kommer til at gå rundt i sådan en skønhed. Så læg mærke til RAVN til September.

Jeg havde med vilje valgt at tage min nye SKRIG farvede strik på og må sige at jeg blev stoppet mange gange for at fortælle hvor den var fra. Den var desværre ret varm, utroligt når man tænker at det er en sommer vare, men fiks så jeg ud og var tilfreds med mit outfit. Dog da vi tog i Bella centeret for at besøge GARDENIA der fik den vendt nogle hoveder – lad os sige at der var ikke mange i samme farve i CIFF.
Men jeg havde en super AHA oplavelse da vi kom derud, det var sgu blevet rigtig trendy og lækkert med lounge musik. Ikke den der tarvelig følelse at det kun var “Astas tricotage butik” at der kom der for at handle. Nej det var mange af de samme butikker der også handlede på GALLERY – dejligt at der bliver åbnet lidt op og det ikke er den der “Mafia” stemning at det er dem på GALLERY der skal bestemme hvor der “HOT OR NOT”..
Imorgen skal Nansen og jeg ud til nogle Presse events både hos Stinne Gorel og DANSK Collective Press Brunch – bagefter står den på Terminal 2 for at se hvad de har at byde på – men jeg skal nok holde jer updated.

8 kommentarer

 • Lise

  Hei Rikke!
  Du ser aldeles strålende ut ! Det synes at du trives i ditt antrekk, men så var du fin også…
  Misunner deg som kan være tilstede under moteuken 😉
  Hilsen Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Lise.

   Tusinde tak, lidt pang på farverne kan altid bringe humøret højt. Jeg er glad for at du stadig læser med 😉

   Ha´en dejlig Lørdag
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  fint outfit, er nederdelen en af de nye fra Monki, der er lidt “vaflet” eller præget i stoffet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Mette,

   Der hælder jeg nok mest til “vaflet” i kvaliteten 😉 den er SUPER fiiin.. Og skide god i pris. 200kr OPTUR…

   Dejlig weekend.

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit og god weekend til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KUNNE IKKE VÆRE MERE TRÆT..