OUTFIT // BUSINESS MEETING..

I WANT // ZARA ZEBRA JACKET..

ZARA ZABRA I LIKE
Min veninde Trine sendte mig info om denne jakke fra ZARA og den er jo totalt SPOT on, hvad der er mig. Jeg nåede aldrig og få den MSGM jakke som smukke Laura har på her.. men ærligt tror også jeg fik tæsk med en lunken porre af min kæreste hvis jeg havde købt den. Han ved jeg er kæmpe fan af MSGM, men han ved også hvad det koster – jeg har skrevet om mærket for lang tid siden tilbage i Sep. mdr. du kan læse om mærket her, men det er først nu at hans mærke begynder at komme frem i Danmark. Men tror at jeg skal eje denne jakke, så jeg også kan være et live animal. 🙂

Find jakken fra ZARA her..

23 kommentarer

 • Heidi

  Den er også rigtig fin, og til at betale-like.. Køb den 🙂
  /Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tak for opbakningen, men jeg ved ikke lige hvordan at jeg skal finde penge til den 🙂 tænke tænke… måske belle tilsalg på Trendsales..?

   🙂
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er Så fed!! – Altså dagene til jeg skal til London kan kun gå for langsomt… Der er så mange ting jeg skal kigge på.
  Men det er så tæt på at jeg kommer til at købe noget inden, for jeg har SÅ mange ønsker pt…. Jeg får sgu da snart abstinenser!!!
  BTW. har du set jeg har skrveet en pb til dig på facen??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Nej det har jeg ikke set, jeg er ikke så aktiv der, kun hvis jeg kan poste fra INSTAGRAM 😉 men jeg tjekker den …

   XX

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Køb, køb, køb – Om end jeg bliver misundelig 😉
  Vil SÅ gerne eje den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Den er monster fiiin.. ville elske at eje sådan en. Men er bange for at denne kun er en sæsons ting. man måske ikke har lyst til at have på næste år. dont know..? tænker og prøver at sælge bum bum på trendsales for at få råd til den, men ingen byder på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Hvis ikke hun er for dyr, så køber jeg hende gerne. Vil da gerne have en lille pige :O) So bring it on :O)
   /Heidi

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   2 kameler, lidt lommeuld og en pose poletter, så er hun din 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Jeg afventer lille pigen ankommer, har altså sendt både kameler, lommeuld, og poletter i din retning :O) Så bring her on ;O) Lover at tage mig rigtig godt af hende, vi skal også nok bage :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hun er på vej.. Tro mig.. SHIT 4 år er en hård alder… Hyyyyllll…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   4 år er røv, min yngste fylder 5 om kort tid. Og er MEGET billigt til salg… Og den store på snart 8 er også håbløs…Så jeg hyyyyler med :O/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg kunne virkelig sagtens pakke mine ting pt og skride – det er SÅ hårdt 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Yes, det er det. Tænker går det nogensinde over, I dont think so.. Og det skulle være så dejligt at have børn hi hi.. Det er det nu også, men de udfordrer virkelig ens tålmodighed :O) Men jeg elsker dem sgu ubeskriveligt. :O) Fedt vi kan pive sammen.. :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg piver 24/7 🙁 glæder mig til den er ovre.. 😉

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Åhhh Rikke – den er just nu på vej til mig. Jeg bestilte den d.12. og venter utålmodigt på at den lander herhjemme. Håber på i morgen. Gæt selv hvor mange gange (bare i dag) jeg har tjekket på “track order” fra Zaras hjemmeside ;o) Jeg elsker nemlig også zebra striber (ligesom min 2 årige søn) og så går man jo aldrig galt i byen med sort-hvide striber.
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   uhhhhh jeg har prøvet den idag og jeg tør ikke skrive om jeg har købt den eller ej, hvis min mor læser med…*fniiiis* men fandt nogle helt sindsyge ting på UDSALG.. jeg føler totalt at jeg har vundet det helt store lotteri. Wuuup wuup

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

   Hvordan var kvaliteten? Jeg havde overvejet at bevæge mig ind til Zara for at prøve den. Men risikoen for at de ikke havde den, kombineret med Zaras ikke eksisterende service gjorde at jeg pænt blev siddende på min pind og skrev på mit speciale….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Den er i super kvalitet.. glæd dig. Ja service.. jeg var så indebrændt i FIELDS idag, de møg koste der er blevet impoteret fra sverige, de gider ingen gang at kratte sig i røven hvis det kløede.. jeg er så træt af ZARA pga der mega mucho dårlige service. De alle sammen opfører sig somom at vi er mega meget til besvær.. Ja, undskyld at vi kommer og bruger vores penge.. Grrrrrrrrrr…. hvis jeg skulle få en voldsdom nogensinde, så kommer der helt sikkert til at stå i politirapporten “kvinde gik amok på ekspedient i ZARA”… DØD med kølle…!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke

  Du har jo blogget mig af som du siger så jeg ved ikke hvad du køber(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha.. første kommentar fra min mor.. jamen hvis du er blogget off, hvordan kan du så skrive til mig … *smoootch* Mutti.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hmm, interressant dette med den dårlige servicen på Zara i Cph….Her i Oslo (ihvertfall der jeg pleier å gå) er servicen super…faktisk bedre enn mange andre butikker, synes jeg…Til syvende & sist er det nok mennesket det kommer an på – mere enn hvilken kjede/butikk det handler om…Takk for tipset ang zebraen, forresten. Må prøve å komme forbi snarest, så jeg får prøvet den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Lise.

   Det er det desværre en mangel i vores ZARA – det er rigtig øv. For vi bruger mange penge der. Der er ikke en personlig betjening – det er meget robot agtigt. og alle snakker Engelsk, fordi de ikke kan Dansk. lidt træls.

   😉
   Dejlig weekend

   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Men også bedre at have noget der kan sorteres end at man ikke kan finde noget 😉 Outfit // Jakke ZARA // Shirt MANGO // Skirt MONKIE // Tørklæde Cashmere FALIERO SARTI // Stockings SPANX // Boots […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // BUSINESS MEETING..