NEW IN // SPRING COLORS..

FASHION WEEK // DAY 2..

TIGERGADE
MODEUGE
DANSK COLLECTIVE
RECYCLE
SHIMMERANDSHOES
En sød pige havde skrevet til mig at hun syntes at jeg skulle genbruge mit outfit med de rødbukser -hvilket jeg lovede hende jeg ville gøre. Dog havde jeg ikke gennemtænkt da jeg tog dem på at det krævede syle høje sko ( og det kan jeg jo kun have på i 20min, så skal de af igen) Så med stilletterne i hånden og andet tøj pakket i tasken, drog jeg afsted til presse morgenmad hos STINNE GORELL (troede jeg)… Jeg ankommer til den hyggeligste lejlighed lige bagved FORUM der havde hun sit showroom / private messe.. Hvor der stod en fotograf og en kamera mand og inden jeg ser mig om står jeg med spot i hovedet og bliver filmet til TV2 ØST.

Det der var det mest pressede for mig var at jeg havde ik sovet i en uge pga. Bum bum har maveproblemer, jeg havde mega træls hår og jeg ankom i knaldrøde bukser og stilletter fordi jeg troede at jeg ville blende ind mellem mange andre besøgende og fordi vi skulle videre til DANSK COLLCETIVE hvor der ville være proppet med mennesker. Jeg er ikke typen der normalt til hverdag render rundt i høje sko, hverken før eller efter ulykken. Så for mig som er rigtig meget målgruppen til alle Stinnes produkter, var det super pineligt at stå og kigge på tøj produceret med så meget kærlighed på Bornholm også stå der og ligne en der skulle til kæmpe fest. Det er normalt bare ikke mig – så da jeg havde været til DANSK C arrangement, skiftede jeg til læderleggins og VANS sneaks.. Så var Riksen tilbage til hendes “comfy zone”..

Det var simpelthen så sjovt da vi skulle tage de billeder – der kom “moster oda” lige rullende med vognen, liiiige ind foran kameraet. Hvor hun råbte efter mig.. ” ER DET MOOODEUGE? ” ja det er det.. “NÅÅÅÅ, DU ER ALTSÅ HØJERE END DEN DER DØR” 😉 Ligesom om at hun lige ville fortælle mig at det altså totalt åndsvagt ud – hvor Nansen pænt sagde til hende, at det var jo det der var meningen i det, at det var så komisk at jeg var højere… helt tørt… ” NÅ” også rullede hun afsted igen.

OUTFIT // Jakke ZARA // Tee købt i NYC // Pants TIGER OF SWEDEN // Shoes YSL // Strømper H&M..

18 kommentarer

 • Åhh hvor genialt med hende “det ældre pakæsel på hjul” 😀 Som desuden også virker ret så fashionabel i hendes pels 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   JA tror hun gjorde det med vilje, hun kunne jo egenlig bare have gået uden om 😉 Men det er jo kun modeuge en gang hver 6 mdr. “en pige må jo gøre hvad hun ka for at komme i centrum” 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser så smuk ud søde Rikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Wow, smuk er du altså.. Griner, total stil blot at skulle forbi, modeuge, foto eller ej.. Her kommer Rulle Oda, i sin pels..;O)
  Ser vi skindleggings outfittet?

  /Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fin ud! Jeg ville ønske jeg kunne bære sådan nogle bukser, du ser bare for sej ud!! Hvor er de flotte sko fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Ninna.

   De er fra YVES SAINT LAURENT de bedste sko ever. jeg er ikke til høje sko normalt. klart værd at kigge på.. dog alt for dyre.. av!!

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æv. Kan ikke se TV2 Øst – måske det er online. Du er så fin i farver – og haha, sej gammel dame, der lige skulle stjæle dit spotlight! (HUN er gammel – skylder dig svar om mit aldrende væsen, men det får du en anden dag! ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ja du skylder mig stadig en forklaring 😉 haha.. ej det behøver en pige ikke fortælle.

   lovely Søndag.

   Ps der kommer et outfit indlæg imorgen til ære for dig-

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så fed den jakke! Har prøvet den, men syntes ikke rigtigt jeg kunne ‘pull it off’, men det kan du! 🙂
  Sjovt med hende moster Oda, sejt hun ved der er modeuge, og som Julie også skriver, så er hun da pretty fashionabel i pelsen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja det må man sige at hun var, kan godt lide den hue hun har på – sådan lidt pels også lige lidt spræl på farverne på toppen… 😉 totalt 80’er

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bliver så glad, når jeg ser Nyboders gule mure. Ene gode minder knyttet til Søværnets lille by i byen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Så hyggeligt område 😉 Ville elske at bo der..

   Håber du har en dejlig dag som gift kvinde … LUCKY YOU

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt forstå at en læser ville have dig til at genbruge dette outfit , det ser jo vildt godt ud ! Thumps up – trods umuligheden med de høje sko 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   😉 ja det var ret sødt at hun skrev det, så kan man jo ikke andet end og makke ret 😉

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde. Hvordan synes du denne jakke er i størrelsen? Ser nemlig ud til den kommer online igen, og jeg overvejer kraftigt at hapse den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   😉 Jeg har taget den i en Str. Medium fordi det er blevet så småt. Men jeg kan jo selvfølgelig ikke vide om de har reguleret str. siden sidste produktion…? 😉
   Men jeg elsker den jakke og jeg glæder mig til at jeg bare kan nøjes med at have den på.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan jeg godt forstå, den er simpelthen så fin! Den sidder virkelig perfekt på dig, så jeg overvejer om jeg er nødt til at skulle op i en large, for jeg er normalt en 38/40, men måske går det an med M, hmm… Det er altid så svært at bestille på nettet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det kommer også an på hvor meget oversize man er Til.. Jeg køber jo tit op i str.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // SPRING COLORS..