Zzzzzzzz // HVOR ER DEN NÆRMESTE MC. DONALDS..?

OUTFIT // GENBRUG..

Her får i lige OUTFIT fra igår da vi stadig så nogenlunde pæne ud, mine sko kom af lige efter billederne blev taget, jeg kan simpelthen ikke holde til at have dem på, så skiftede til mine nye NOTABENE støvler som så er kommet på udsalg i butikken på minus 40% WTF…. men det kunne man jo tænke sig til… men bare pisse træls, når man lige har kørt kortet igennem og sagt “bare på beløbet”…. nederen…!!
Mit Outfit var ren genbrug fra min julefrokost – jeg var lidt ide forladt ang. tøj – jeg syntes der har været så meget i December, så jeg tog den nemme løsning.
NYTÅR 2012-13 Nansen & Rikke
NYTÅR 2012-13
NYTÅR SHORTS
OUTFIT Nansen: kjole JOSEPH fra LEAH MARIA // Strømper SPANX // Støvletter SEE BY CHLOÉ // Øreringe Julie Sandlau ..

OUTFIT Rikke: Shorts H&M // Strømper SPANX // Leopard Body Stella McCartney // Stiletter YSL..

Ja, så er vi sgu i 2013…. GODT NYTÅR…. Jeg håber ikke i har ligeså ondt i kroppen som mig… Er overbevist om at der er en “influenza” der ligger og lurer… 😉

21 kommentarer

 • Heidi

  Hvor ser I fantastiske ud, er vild med begge outfits, uhh kender godt det med skoene. Mine havde jeg på 2×10 min igår, så kom der andre på :O) Øv her sniger influenzaen sig også ind 🙁 Håber du slipper, glæder mig til at følge dig i 2013.

  /Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår! Jeg forstår virkelig ikke, hvorfor der er så mange folk, der har meget i mod at genbruge festoutfits. Hvis de fungerer, man ser lækker ud (og endda også føler sig sådan), hvorfor kan man så ikke gøre det? Jeg synes i hvert fald ikke, at man skal lade et godt outfit gå til spilde på en fest – så jeg er virkelig meget for, at du har genbrugt dit outfit. Specielt fordi der er glitter! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Simone,

   jeg går klart ind for genbrug af eget tøj… Ellers har man gjort et dårligt køb, hvis man ikke har lyst til at bruge sinde ting igen – og plus… hvem kan tage nyttøj på hver dag?? ik mig, ihvertfald… 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hej
  Fedt outfit:)
  Kan det passe at støvlerne ikke er sat ned på webshoppen?? Hmmm
  Må eje dem:)
  Godt nytår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Gitte,

   Ja, hva fanden er det for noget pis og lort, men min veninde sagde at der var 40% på dem… jeg skal nok tjekke op på det, tager derind i overmorgen..

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  FEDT (for mig) med støvlerne – modstod fristelsen før jul og satsede på udsalg. Nu ville jeg så bestille, og så er de til fuld pris på webshoppen?! ØV ikke at bo i Kbh 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Christina,

   jeg ville ringe til dem imorgen og spørge dem om de har din størrelse og om du må købe dem, de plejer at være søde… Ellers skal jeg hjælpe dig 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  PS. Og rigtig godt nytår! Du ser knivskarp ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke smukke Rikke, jeg er normalt ikke så god til at få smidt en kommentar, selv om jeg selvfølgelig selv elsker at få en 🙂 Men bliver nød til at fortælle dig hvor meget jeg allerede nu holder af din blog 🙂 Det kan kun blive et godt år 2013 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ej, hvor er du sød.. det glæder mig helt vildt og jeg håber at du har lyst til at komme tilbage, jeg har masser af gode ting i sigte 😉 PLUS en god konkurrence der kommer snart… Wheeee…

   Håber du kom godt ind i 2013…

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du ser mega godt ud i de glimmer hotpants:-) Går også ind for genbrug af ting, men ikke hvis jeg havde et pengetræ i haven ( keep on dreaming…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja, hvor er pengetræet blevet af altså… nå det røg sgu nok med Barn, bil, mand og gæld 😉

   Wuhuuu for 2013..

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I så fantastiske ud 🙂
  Glædelig 2013, jeg håber du får et dejligt år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Glædelig NYTÅR Trine,

   Håber mavsen har det godt 😉

   Glæder mig til 2013 med dig 😉 og til at se bebsen..

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er I fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Yep, 😉 De er top seje og gør bare at man kan dresse alt andet ned..

   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Du kan virkelig bære de shots! 🙂 Fandt du nogensinde ud af om støvlerne var sat ned i butikken? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tusinde tak Lise,

   jeg er lige blevet informerede om at de ikke er på udsalg, det kan jeg bare ikke forstå – for min veninde Louise har lige set dem på minus 40%… men jeg må der ind og tjekke selv, nåede det ikke idag – jeg var i FIELDS… Puha et sted….

   Men jeg holder øje med dem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Rikke
  Tak for en fed blog – du er en dame med stil, må man sige :o) Gider du finde ud af hvor din venindes øreringe er fra – 1000 tak :o) Fortsæt det gode arbejde med at blogge…
  Kærlig hilsen
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Mette,

   tusinde tak – det sætter jeg stor pris på 🙂
   Hvis du kigger under billedet så vil du se det link at jeg har lavet til dem – happy shopping..

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zzzzzzzz // HVOR ER DEN NÆRMESTE MC. DONALDS..?