LIFE // GO` FRÆK FREDAG..

OUTFIT // AMAZING AMY KEEPS ME WARM..

TOOGOODTOBEREAL
TOOGOODTOBEREAL2
TOOGOODTOBEREAL3
TOOGOODTOBE5
TOOGOODTOBE4
TOOGOODTOBEREAL1
Jeg elsker seriøst mit TOOGOODTOBEBASIC tørklæde, det har bare den rette længde, tykkelse og farven er bare “delis´h”… Tørklædet hedder AMAZING AMY og det er lige kommet i gråt på deres hjemmeside, det SKAL jeg eje – det er simpelthen FOR LÆKKERT… Så hvis i står og mangler et tørklæde, så er det AMAZING AMY at i skal købe i bliver ikke skufftet.. og til 390kr der føler man at det er en selv der har skudt papegøjen … Deres uld kjole er altså også et hit den kan både være sexy og super chick, find den her…. TOOGOODTOBEBASIC har lavet den skønneste lædernederdel som jeg havde på til Nansens fødselsdag og her den skal man ha’ i sin garderobe. Men jeg er bare STOR fan af deres produkter og deres priser, så jeg kommer klart til at købe alt hvad de har i shoppen..

OUTFIT // Scarf TOOGOODTOBEBASIC // Jacket H&M TREND // Knit H&M // Pants VILA // Shoes NIKE ..

11 kommentarer

  • Kathrine

    Hvordan er deres uld kjole i størrelsen??

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Den sidder tæt, så den er ikke oversize i str. 😉

      Go’ morgen

      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Det skal da tjekkes ud, kender ikke deres ting. DIne bukser er jeg vild med, elsker den casual stil – helt low og alligevel tjekket :O)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Heidi,

      ja jeg gider altså ikke dresse up hver dag, jeg vil gerne kunen se forskel på Lørdag og Mandag… skal nok vise nogle billeder hvor jeg er helt LOW KEY, eller måske det faktisk ikke burde vises… jeg er faktisk en meget magelig type, går mest i UGG støvler, elsker dem og de er gode for mit ben – der er ikke noget der gør ondt nogen steder.. WE LIKE..

      Ha en dejlig aften..

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kunne være, at Too good to be basic bliver en seriøs konkurrent til Moss Copenhagen for mig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Det tror jeg virkelig på, de laver ikke bare pæne ting – de laver lækkert tøj og god kvalitet.. Det er noget jeg kan lide, hvad jeg ikke har set de sidste 9 år i den branche af lort og billige kvaliteter, det er ikke små ting– så endelig prøv det af, du bliver ikke skuffet.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Ååh den smukke smukke jakke. Har været på jagt efter den i en evighed.. lad mig endelig vide hvis du på et tidspunkt vil sælge din 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      I KNOW – der er åbenbart mange der er gået forgæves efter den jakke.. den er virkelig også så FIN.. men kan trøste alle med at den nulrer efter kort tid, så den ser mere slidt ud end den er ;(

      Ha´en dejlig Søndag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er så fin den jakke! Har også ledt h&m’s hjemmeside, Fields og trendsales igennem uden held:-P Så rart at du siger den fnuldrer:-P Til gengæld har jeg kigget efter bukserne… Har du købt dem i en fysisk butik eller på nettet?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej C

      Nej den er ikke god kvalitet, så det skal du ikke være ked af 😉

      Ha en dejlig aften

      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] “fave´” mærke -TOOGOODTOBEBASIC de havde bare været så søde at sende mig et tørklæde AMAZING AMY i grå… Wooow – det rørte mig bare rigtig meget at de havde lyst til at […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIFE // GO` FRÆK FREDAG..