OUTFIT // I MANDAGS..

NEW IN // SO CUTE..

Vi er en ret travl familie som kæmper med at jonglerer aftaler, lægebesøg, forretningsrejser (far) etc – derfor bliver jeg nødt til med hård hånd at styre en papirskalender. Det der med Iphone den duer ikke for mig, hvergang at jeg opdaterer lortet så sletter den alt min musik og min kalender… som sagt ikke særlig teknisk. Men da jeg var inviteret til Kaf´og kage” hos Kathrine forleden dag, fortalte hun om at hun havde læst hos guldlog at hun havde købt en familie kalender. Den var simpelthen for cute. SÅ fedt at hun har vist på sin blog at hun har købt denne mucho søde kalender, hvor der kan skrives i felterne hvem de tilhører.. Bum bum, mor, far etc. Så kan alle se hvem der skal hvad i løbet af ugen. plus der er de fineste stempler med, så man kan markerer fødselsdage, playdates mm.

Find den hos BABYGEAR.DK til 98kr plus fri fragt.

FAMILIE KALENDER
CUTE
MOTIVER
SÅ SØØØD
STEMPLER
Kalenderen kan også købes hos SPECIAL DAY ved de to søde piger Tanja & Rikke – det sjove i det er at efter jeg havde købt den, så finder jeg ud af at disse to overlækre tøser dem kender jeg fra da jeg udstillede på messe i Herning – FORMLAND. På det tidspunkt der solgte de deres “Bryllup – minder og gemmer”.. Den fik jeg i gave af dem, da det var kort tid efter at Mr. M havde friet til mig. Så den passede jo lige til mit anale behov for at have ting på skrift. Den er dog ikke blevet taget i brug endnu – da vi endte med at købe hus, som så skulle sættes i stand – og derefter oversvømmede med 60 cm klammo ekskrement vand fra kloakken ud i hele vores kælder, hvor alle vores ting var opbevaret. Vi var flyttet fra Islands Brygge og havde ikke fået alle vores ting på plads, da den store regnskylde ramte DK mener det var den 2 Juli for 1 1/2 år siden. Det var satme en tung dag…

GETTING MARRIED SPECIAL DAY

Du kan læse om pigerne her og også se deres “Mit første år” til små nye “musse unger” der også skal holdes styr på – Det der er så lækkert ved deres produkter, det er at du bare kan se og mærke at det er top kvalitet at du køber. For mig betyder det sindsygt meget at man ikke føler at der er blevet sparet på “lækkerheden”.

9 kommentarer

  • Heidi

    De er så smarte, har jeg også brugt de sidste par år.. Men uden succes, for manden læste jo ikke på den og dobbelt bookede her og der. Så vi gik retur til vores kalendere på computer og mobiler, tabs m.m i håb om han så tjekkede ugens aftaler. Men nej, han overser dem, trods påmindelser. Så jeg syntes det er håbløst. Vi har nu 2 glastavler, hvor jeg skirver på uge for uge, med STOR hvid skrift, så kan jeg virkelig ikke gøre mere. Og dobbeltbooker han, ja så må han selv rode med det..
    Men den er mega cute den du har dig :O)

    /Heidi

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Yes i know – kranen laver også sine egne planer uden om mig og det ender også altid i større diskutioner.

      MÆND 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jensen

    Det er i sandhed imponerende hvad man for de 98kr, såvel smukke illustrationer og stempler som små hænder tidsnok skal tage magten over..
    Knuselsker min kalender og illustrationerne!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Det er satme en god pris og er top glad for den 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mine

    Bliver nødt til at beundre dit spisebord – wauw hvor er træet bare utrolig smukt 🙂

    Kalenderen er nu også sød 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Mine.

      Det er fra ILVA det er recycle træ 😉 er rigtig glad for det … Det er stuebord – ville ønske jeg havde det i spisebord.

      😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er også på papirkalender-holdet. Husker ikke vigtige aftaler og lignende, hvis jeg ikke har haft det “gennem hånden”.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

    Hvor lang er den fine kalender her, når den er foldet ud og hænger?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // I MANDAGS..