LIFE // RELAXED..

KATHRINE // GOODIES..

Jane Kønig
Letters
Kathrines arm goodies
Kathrine matchede så fint forleden dag, da jeg var til “kaf´ & kage”. Hun havde for kort tid siden indbrud i sit hjem, da hun var ude og rejse – så alt hvad hun havde arvet af smykker eller fået i gaver, var pist væk ;( Det er så trist når sådan noget sker, for ligegyldig hvad du får af erstatning – så er det jo skide ligegyldigt, man vil heller bare have sine ting. Men det lignede nu ikke at hun manglede noget 😉
Kugle Halskæde med kærligheds vedhæng Jane Kønig // Armbånd HERMÈS (det fik hun i gave af hendes mand, da de fik deres datter) // Flet armbånd BOTTEGA VENETA // Ur ROLEX..

Jeg elsker den måde at hun har mixet guld og stål med hinanden, i mit univers gør det ikke noget at man bryder metaller. Guld kan nogen gange være ret tungt, så det bliver mere “let” når hun har sat de andre ting vedsiden af.

Kathrine og jeg er begge gode til at give hinanden gaver som man kan have i lang tid – og begge vores mænd er nok lidt tunge i gumpen når det kommer til gaver.. de fejrer ikke at det er “Tirsdag” engang imellem 😉 – Så da hun fyldte 30 år der havde jeg købt en lille diamant til hendes vielsesring, som hun kunne få sat i den. BOTTEGA armbåndet der gav jeg hende et tilskud til det og det er så fint at hun har købt det i “Lilla” så passer det til hendes HERMÈS armbånd. Jeg har det selv i brunt, men ville nok gerne have haft det i en farve, hvis jeg skulle vælge nu.

Jeg er personligt selv rigtig dårlig til at købe smykker i H&M og andre steder – jeg kan sgu godt lide at jeg ved at jeg ikke bliver “grøn” når aftenen er omme og jeg har en stor kærlighed til et mærke der hedder APROSIO & CO hvilket i nok har lagt mærke til. Der kommer snart til at ske nogen spændende ang. det mærke her på bloggen, så glæd jer 😉

APROSIO & CO

APROSIO APROSIO BRACELTS APROSIO & CO
De passer altså bare til ALT 😉 (De kan købes i LOT29 i GOTHERSGADE, KBH CITY)

11 kommentarer

 • Virkelig lækker bling. SUPER smukke armbånd !

  /Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Der kommer snart noget om APROSIO på bloggen – i Feb mdr. glæd dig.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj hvor er den sølv ring gudesmuk! (var det vielsesringen?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Julie,

   Jaaaaa… Det er min Forlovelses ring fra min kran, jeg har bare aldrig fået er bryllup, vi købte et hus – og blev fattige 😉

   Men jeg har ringen, så det kan jeg godt leve med 😉

   Ha en dejlig aften

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Uhh fine fine armbånd, jeg elsker armbånd og helst masser af dem i et fedt miks af materialer og farver. Dine nederst er smukke…:O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Heidi,

   Jeg elsker mine Aprosio Armbånd… De er lækre i kvaliteten.. 😉 men der kommer til at ske noget med det mærke her på bloggen 😉

   Go aften

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åge jeg drømmer også om sådan et armbånd fra Aprosio 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Hvor er din fine vielsesring fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Sofie,

   Den er fra HARTMANNS – Det er min forlovelsesring // Min kæreste giver mig normalt aldrig fancy ting, så han har rigtig flottet dig, dette er ikke dagli dag hos os 🙂
   Men ELSKER den, har den aldrig af…

   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Mit outfit er et typisk gå i byen for mig, igen kan jeg godt lide og mixe ting der efter bogen måske ikke skulle sættes sammen, min mor skulle ihvertfald lige se sættet an.. Jeg har åbenbart inspireret hende så meget så hun er nu også ejer af MIRACLE MOLLY og er top glad for den, tror lige at vi skal kombinerer hvem der har den på hvornår.. OUTFIT // Top med palietter H&M // Python Chemise H&M // Stockings SPANX // Leather Skirt TOOGOODTOBEBASIC // Ruskinds Støvletter GANNI // Bracelets APROSIO & CO.. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] så meget om dem som jeg gør. Hvis du ikke har set endnu at jeg har dem på så kan du se dem her, her & […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIFE // RELAXED..